L. Lekavičiaus planuose - gyvenimas Graikijoje

L. Lekavičiaus planuose - gyvenimas Graikijoje

LKL nuotr.

Septintą sezoną Kauno „Žalgirio“ ekipos marškinėlius vilkintis Lukas Lekavičius davė interviu Graikijos spaudai bei atskleidė savo ateities planus.



Lietuvis pasakojo, kad ateityje su žmona Melina ketina persikelti gyventi į Graikiją.

„Šeimyninis gyvenimas sekasi puikiai. Mano žmona ir vaikai šiek tiek pavargo nuo čia esančio oro, bet daugiau viskas yra gerai. Esame laiminga šeima. Kartais mano žmona skrenda į Graikiją, aplanko artimuosius bei draugus, o tada laimingi sugrįžta į Lietuvą. Viskas labai gražu.

Greičiausiai ateityje persikelsime gyventi į Graikiją. Nemanau, kad mano šeima gali ilgai gyventi Lietuvoje. Bet žinote, šie planai gali pasikeisti, tačiau šiuo metu mūsų mintyse - Graikija. Tikrai yra didelė tikimybė, kad važiuosime ten“, - pasakojo L. Lekavičius.


L. Lekavičius Eurolygoje šį sezoną vidutiniškai per 12 minučių įmeta po 4,1 taško, atkovoja po 0,9 kamuolio, atlieka po 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 3,4 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate gynėjas vidutiniškai per 16 minučių pelno po 7,9 taško, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus bei renka po 6,1 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: