„Green White Boys“ apie Kauno merą: „Gėda organizatoriams“

„Green White Boys“ apie Kauno merą: „Gėda organizatoriams“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda apgynė čempionė titulą Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) turnyre.



Andrea Trinchieri auklėtiniai Kauno arenoje 86:70 (23:19, 29:19, 18:18, 16:14) nugalėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelį“, kuriam atiteko sidabras.

Citadele KMT taurę „Žalgiris“ laimi penktą kartą iš eilės ir septintą kartą istorijoje.

Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.


Kviečiame paskaityti:

„Daug įspūdžių ir svarbiausia titulą padovanojęs KMT savaitgalis prabėgo. Emocijų dar tikrai daug, bet metas sudėlioti, kas šį savaitgalį buvo arti tobulybės, o kas norėtųsi, jog keistųsi.

Abejas dienas mūsų sektorius buvo pilnas. Būtent dėl šios priežasties nedarėme jokios papildomos agitacijos. Tiesiog ir taip jau neturėjome, kur padėti visų norinčių būti mūsų tribūnoje. Džiugu, kad gretimi sektoriai taip pats užsipildė aktyviam palaikymui prijaunčiančiais fanais. Tai leido kurti neblogą atmosferą abi dienas, tačiau tuo pačiu tai yra dar vienas akivaizdus ženklas, jog metas keltis į kitą sektorių. Primename, kad naujojoje tribūnoje startuojame jau Kovo 10 dieną. Parašyk mums ir junkis prie mūsų tada.

KMT turnyras pats iš savęs nėra itin patrauklus organizuotam palaikymui. Brangūs bilietai, daug popso, be perstojo skambanti muzika ir tt. Vis tik manome, kad būtent tokiomis sąlygomis pavyko išspausti kone maksimumą. Prie to daug prisidėjo ir naujas gabalas. Jau dabar su nekantrumu laukiame, kaip jis skambės Eurolygoje. Tikimės, kad tuomet iš savų vietų jau kils visa arena. Palaikymą galiausiai vainikavo tribūnoje uždegta pirotechnika. Juk koks vakarėlis be pyro?

Didelis pozityvas yra ir komandos žaidimas. Džiugu, kad pavyksta lipti iš duobės ir pakilimas Eurolygoje vainikuotas apginant KMT titulą. Tikėjome ir tikime savo komanda. Dabar ir visados. Duobių ateityje taip pat tikrai pasitaikys, tačiau komanda žino – kol jie kovos, kol garbingai atstovaus žaliai baltas spalvas mūsų užnugarį jie turės visuomet.

Ulanovo kalba po rungtynių yra įrodymas to, kad ryšys su komanda su šiuo metu yra tikrai tvirtas. Girdime ir kitų žaidėjų pasisakymus apie mūsų kuriamą palaikymą. Tai tikrai stipriai motyvuoja judėti toliau. Geriausia komanda nusipelno geriausio palaikymo ir tai turi būti kiekvieno žaliai baltas spalvas dėvinčiojo pareiga.

Šiek tiek deguto. Kviesti politikus apdovanoti krepšininkus visuomet yra rizikinga. Kai tas politikas yra mūsų miesto meras tai jau yra tiesiog pražūtinga. Savo poziciją mero, kuris karo akivaizdoje Ukrainoje metu toliau dirba ir moka mokesčius teroristinėje valstybėje, jau esame išsakę. Tai, kad šis asmuo buvo nušvilptas parodo, jog Kaune yra alternatyvi pozicija rinkimų rezultatams. Putin chuilo buvo laiku ir vietoje – ačiū prisijungusiems. Gėda organizatoriams.


Nei finale, nei pusfinalyje priešiškos atmosferos nebuvo, kadangi Šiaulių ir Panevėžio klubai mums nekelia jokių neigiamų emocijų. Du klubai LKL, į kuriuos žiūrime priešiškai yra sabakos ir „Rytas". Pastarasis klubas vėl patyrė fiasko ir liko be finalo, tad susitikimo su juo taip ir nebuvo. Artimiausias mačas su „Rytu“ jau kovo 10 dieną. Patikėkit mumis – bus labai labai karšta. Nepražiopsok ir rašyk mums jau dabar bei prisijunk prie mūsų kuriamo palaikymo tose rungtynėse.

Dar kartą su pergale visus žaliai baltus!“, - rašo „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: