T. Biberovičiaus komplimentai Š. Jasikevičiui: „Šaras skiria labai didelį dėmesį disciplinai“

T. Biberovičiaus komplimentai Š. Jasikevičiui: „Šaras skiria labai didelį dėmesį disciplinai“

Fenerbahce nuotr.

Stambulo „Fenerbahče“ puolėjas Tarikas Biberovičius praėjusį savaitgalį svariai prisidėjo prie komandos triumfo Turkijos taurėje.



Jis finale pelnė 8 taškus, o pusfinalyje - 13 taškų.

Po šio pasirodymo krepšininkas davė interviu „Eurohoops“ portalo žurnalistui Canui Bedeliui bei pasidžiaugė, kad prie komandos vairo stojo Šarūnas Jasikevičius.

„Labai džiaugiuosi, kad laimėjome Turkijos taurę, nes buvome labai motyvuoti tai padaryti. Parodėme, kad esame kokybiška komanda, galinti kovoti dėl titulų. Turime gerą komandą ir tikiuosi, kad Eurolyygoje dar šį sezoną nuveiksime puikių dalykų. Viliuosi, kad tai buvo nepaskutinis šio sezono titulas.


Šarūnas Jasikevičius yra stabilus treneris, kuris nori matyti tobulėjančius savo žaidėjus. Jam atvykus, mano žaidimas pradėjo gerėti. Treneris pasitiki manimi ir duoda daug patarimų. Kol darai tai, ką jis sako,  jis leidžia tau žaisti. Ir jeigu tu turi kokybės, tu ir toliau žaisi.

Kiekvieno trenerio stilius yra skirtingas. Kiekvienas specialistas daro ne tik gerus, bet ir blogus sprendimus. Tai sudėtinga. Šaras yra tas žmogus, kuris kreipia labai didelį dėmesį į detales. Kai jis atvyko į komandą, mūsų gynybos reitingas ėmė gerėti. Jis skiria labai didelį dėmesį disciplinai. Kiekvienas žaidėjas aikštelėje žino, ką turi daryti. Laikui bėgant, mes tampame vis geresni“, - pasakojo turkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: