Atskleista, kiek broliai Ballai Prienuose uždirbo (LaMelo iškeikė Lietuvą)

Atskleista, kiek broliai Ballai Prienuose uždirbo (LaMelo iškeikė Lietuvą)

Pasaulyje nevienareikšmiškai vertinama Ballų šeimynėlė prieš šešerius metus atvyko į Lietuvą, kur LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas apsivilko Prienų „Vytauto“ marškinėlius.



Čia jie praleido tik keturis mėnesius ir dar nepasibaigus sezonui išvyko iš Lietuvos.

Per tą laiką LaMelo Ballas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sužaidė 8 rungtynes ​​ir keletą parodomųjų rungtynių. Jis vidutiniškai per 12,8 minutės pelnydavo 6,5 taško, atkovodavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu LiAngelo Ballas LKL vidutiniškai per 22 minutes įmesdavo po 12,6 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 8,6 naudingumo balo.


Praėjus šiek tiek laiko, aiškėja ir brolių Ballu atlyginimas Prienų komandoje.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, Ballai per mėnesį gaudavo vos po 4 tūkst. JAV dolerių.

Tai reiškia, kad per keturis mėnesius LaMelo ir LiAngelo uždirbo po 16 tūkst. JAV dolerių.

Primename, kad LaMelo Lietuva paliko prastą įspūdį ir pakoregavo požiūrį į ateitį.

„Sąžiningai, po Lietuvos aš nesureikšminau, kur būsiu pašauktas“, – sakė jis.

„Lovos? Riedi į kairę, nukrisi. Riedi į dešinę, nukrisi. Blauzdos kabo nuo lovos – ne kojos, o blauzdos kabo nuo lovos! Buvo blogai. Kai per visą tai perėjau, man nerūpėjo, kur mane perkels. Kol esu Valstijose ir turiu vandens, man viskas gerai.

Visas tas š**as atrodė kaip viena didelė asilo naktis! Tas šū**s buvo beprotiškas. Maistą ten buvo sunku valgyti. Velniškai šalta. Nieko aplinkui. Tai tada aš tiesiog užsidariau. Man patinka: Taip, man tikrai nereikia per daug. Tiesiog daryti ir arti. Tai buvo pasiaukojimas. Taip aš į tai žiūrėjau“, – užtikrintai kalbėjo L. Ballas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: