Italijos spauda: „Rungtynės varė iš proto dėl teisėjų sprendimų“

Italijos spauda: „Rungtynės varė iš proto dėl teisėjų sprendimų“

Kauno „Žalgiris“ (12-18) nutraukė pralaimėjimų seriją Eurolygoje. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:81 (22:22, 21:27, 25:14, 28:18) įveikė Bolonijos „Virtus“ (17-13) ekipą.



Po šio mačo Italijos spauda kaltino teisėjus.

„Rungtynės varė iš proto dėl teisėjų sprendimų. Arbitrai visas rungtynes darė klaidų, o galiausiai išvarytas buvo ir Luca Banchi. Tai buvo gėdinga“, - rašė „Quotidiano Sportivo“.

„Trinchieri laimėjo trenerių derbį prieš Banchi. „Virtus“ žaidė gerai, tačiau jiems labai trūko Cordinier ir Hacketto“, - rašė „Sky Sports“.


„Nors „Virtus“ ir kovojo pagirtinai, tačiau didelę įtaką mačui darė arbitrai, kurie išvarė Banchi ir lėmė Tornike Shengelia išsibaudavimą“, - rėžė „Basket Universo“.

„Virtus“ nežaidė idealiai bei strigo puolime, o gynyboje darė klaidų. Gynėjų trūkumas buvo stipriai juntamas. Ketvirtame kėlinyje „Virtus“ gynėjai pavargo bei pradėjo dažniau klysti, o varžovai pelnė lengvus taškus. Būtent tai ir lėmė pralaimėjimą“, - konstatavo „Pianeta basket“.

„Tai buvo šeštas pralaimėjimas išvykoje iš eilės. Antroje mačo pusėje „Žalgiris“ sugebėjo žaisti sėkmingai, ypač puolime. Tuo metu „Virtus“ žaidėjams nebekrito tolimi metimai. Gelbėti dar bandė Shengelia, tačiau to pergalei nepakako“, - teigė „Corriere di Bologna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: