Į „Žalgirį“ galintis grįžti M. Grigonis įvardijo ir sąlygą

Į „Žalgirį“ galintis grįžti M. Grigonis įvardijo ir sąlygą

Vienu svarbiausių ginklų Ergano Atamano treniruojamame Atėnų "Panathinaikos" tapęs Marius Grigonis neatmeta galimybės sugrįžti į gimtąjį Kauną.



Krepšininko "Conocimiento De Baloncesto" paklausė, ar jis svarsto galimybę vėl apsivilkti "Žalgirio" marškinėlius, rašo Eurobasket.lt.

Priminsime, kad M.Grigonis vesdavo žalgiriečius į pergales 2018-2021 metais, tuomet vieną sezoną atstovavo Maskvos CSKA, o 2022-ųjų vasarą sudarė dvejų metų sutartį su "Panathinaikos".

Po nesėkmingo pirmojo sezono sklido kalbos, kad Graikijos grandai nori atsisakyti lietuvio paslaugų ir net apmokėtį dlį jo 900 tūkst. per metus siekiančio kontrakto, tačiau galiausiai jis liko E.Atamano kariaunoje ir nenuvylė turko stratego.


"Sugrįžimas į "Žalgirį" visada bus svarstomas variantas. Ši komanda buvo mano vaikystės svajonė, tikiuosi, kad esu laukiamas Kauno klube, tačiau apie tai kalbėti dar per anksti. Neatmetu galimybės, kad jau kitą sezoną rungtyniausiu Kaune.

Po sezono bus svarstomos sąlygos. Man itin svarbu, kad kontraktas nebūtų trumpalaikis bei galėčiau būti ramesnis, kadangi vargino nežinia tiek situacijoje su CSKA, tiek su PAO prieš šį sezoną", – "Conocimiento De Baloncesto" pakomentavo M.Grigonis.

Šiame Eurolygos sezone 29-erių 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 27 minutes pelno 10,3 taško (59,1 proc. dvit., 44,3 proc. trit., 90,9 proc. baudų), atkovoja po 3 kamuolius, atlieka 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir renka 10,1 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: