„Green White Boys“: „Žalgiris“ nepasidavė ir vėl privertė juo didžiuotis“

„Green White Boys“: „Žalgiris“ nepasidavė ir vėl privertė juo didžiuotis“

LKL nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15, 22:18) nusileido „AS Monaco“ (22-11) ekipai.



Šis pralaimėjimas reiškia, kad „Žalgiris“ nebeturi jokių šansų žengti į įkrintamąsias.

Praėjus šiek tiek laiko, savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„Ketvirtadienį pralaimėjimą Monake patyręs „Žalgiris“ atsisveikino su galimybėmis patekti į įkrintamąsias varžybas. Kitą savaitę rungtynėse su Madrido „Real“ turime padėkoti komandai už šį Eurolygos sezoną ir kovą iki pat pabaigos. Sezonas Eurolygoje nebuvo lengvas, tačiau mūsų klubas nepasidavė ir vėl privertė juo didžiuotis.  

Sezonas ties kovomis Eurolygoje nesibaigia ir jau dabar tiek sirgaliams, tiek žaidėjams reikia telkti mintis vietiniam frontui. Ten turėsime apginti, kas yra mūsų!

Balandžio 14 dieną namie vėl susitinkame su Vilniaus „Rytu. Tai dar viena puiki proga parodyti palaikymą komandai ir sukurti šventę mūsų mieste.

Šio mačo metu vėl būsime įsikūrę naujajame 130/131 sektoriuje. Tai, kas jame dėjosi praėjusių rungtynių metu, buvo tiesiog neįtikėtina, tačiau manome, kad galime ir dar stipriau. Šiuo metu dar turime šiek tiek bilietų savo naujoje tribūnoje, tad nieko nelauk ir dėl jų susisiek su mumis asmenine žinute. Net neabejojame, kad 800 vietų tribūna ir vėl bus užpildyta visiškai sklidinai.

Mačo dieną vėl darysime eiseną, o visa informaciją apie ją mūsų socialiniuose tinkluose pasirodys jau artimiausiu metu. Nepraleisk!

Pastaruoju metu vykstančios eisenos sulaukia didelio populiarumo ir matome, jog žmonės noriai jungiasi prie jų. Tai tampa savotiška įžanga į mačą ir tuo pačiu pritraukia vis daugiau žaliai - baltų. Tad nedvejok ir prisijunk!

Nepamirštame ir pasipuošti žaliai - baltomis spalvomis. Nudažome jomis visų pirma Kauno gatves, o vėliau ir visą areną. Labai smagu matyti mačo dieną žmones net ir gatvėje pasipuošusius klubo atributika.


Tai parodo miesto ir klubo ryšį. Kiekvienam tądien išėjusiam į gatvę turi būti aišku – šiandien žaidžia „Žalgiris“. „Žalgirio“ palaikymas šiuo metu yra tikrai stipriai šovęs į viršų. Prie to prisidedate kiekvienas iš jūsų.

Nesustokime pusiaukelėje ir kartu galime pasiekti nuostabių dalykų!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: