R. Jaručio auklėtiniai – paskutinė B diviziono finalo ketverto dalyvė

R. Jaručio auklėtiniai – paskutinė B diviziono finalo ketverto dalyvė

RKL nuotr.

Balandžio 15 dieną tapo aiški paskutinė Nostra.lt-RKL B diviziono finalo ketverto dalyvė, kuria tapo „Trakai-MAGNUS“ ekipa.



Rolando Jaručio auklėtiniai išvykoje 76:70 (19:12, 14:18, 18:25, 25:15) patiesė Skuodo „Kuršastos“ krepšininkus ir iškopė į stipriausiųjų ketveriukę.

Trakų miesto komanda ketvirtfinalio seriją laimėjo rezultatu 2:1.

Rungtynių ir serijos nugalėtojo likimas sprendėsi ketvirtojo kėlinio pabaigoje. Likus 3 minutėms iki ketvirčio pabaigos šeimininkai iš Skuodo išlygino rungtynių rezultatą (65:65), bet po to sekė „Trakai-MAGNUS“ 6 taškų atkarpa be atsako (71:65).


Laurynas Andrijauskas Rokas Jukonis apsikeitė taikliais baudos metimais ir likus žaisti 53 sekundes iki mačo pabaigos svečiai turėjo 6 taškų persvarą (73:67).

Tiesa, Skuodo komanda atsisakė kapituliuoti. Denas Andriuškevičius išprovokavo pražangą už tritaškio linijos ir baudų metimais perpus sumažino deficitą (70:73), o kitoje atakoje R. Jukonis suklydo ir suteikė šansą „Kuršastos“ komandai išlyginti rezultatą.

Visgi to paties D. Andriuškevičiaus dvitaškis buvo netikslus, o Lukas Bankieta baudomis įtvirtino „Trakai-MAGNUS“ pranašumą bei pergalę šioje serijoje.

Nugalėtojus į pergalę vedė Vaidas Bendikas pelnęs 18 taškų, Lukas Bankieta ir Laurynas Kirlys surinko po 17, Rokas Jukonis pridėjo 12 taškų.

Skuodo ekipos neišgelbėjo 22 Deno Andriuškevičiaus taškai, Paulius Mitkus ir Laurynas Andrijauskas surinko po 9, Elvinas Nabažas pridėjo 8 taškus.

Pusfinalyje „Trakai-MAGNUS“ susitiks su Birštono „Milastos“ krepšininkais.

RKL.lt

Video rekomendacijos: