„SKM Vilniaus duonos“ 3x3 turnyre“ – ir LKL žaidėjų triumfas

„SKM Vilniaus duonos“ 3x3 turnyre“ – ir LKL žaidėjų triumfas

Saulius Čirba/SKM.lt nuotr.

Sostinės krepšinio mokykla (SKM) vasaros sezoną atidarė „Vilniaus duonos 3x3 krepšinio turnyre“.



Baltojo tilto sporto aikštyne, kurį puošia mokyklos partnerio Vilniaus „Ryto“ klubo simbolika, savo jėgas išbandė beveik 80 komandų. Iš viso šiame krepšinio maratone daugiau kaip 300 jaunųjų krepšininkų rungėsi 6 amžiaus grupėse. Pirmą kartą SKM istorijoje surengta ir buvusių mokyklos auklėtinių „Alumni“ taurė.

Po surengtos fiestos, kurioje netrūko pramogų, žaidimų ir šou elementų, kalbintas SKM projektų vadovas ir RKL čempionas Karolis Brusokas sakė:

„Buvo daug atkaklių kovų, džiaugsmo ir liūdesio ašarų. Buvo ne tik 3x3 krepšinis, bet ir karavano, bauduko ir kiti įvairūs konkursai. Džiugu dėl pirmą kartą suorganizuotos „SKM Alumni“ taurės. Tarp nugalėtojų šioje grupėje buvo praėjusį sezoną Kėdainių „Nevėžio“ klube žaidę Gediminas Alisas ir Matas Mačijauskas. Labai tikimės, kad „Alumni taurė“ yra gražios tradicijos pradžia.“


Beje, kiekvienas turnyro dalyvis dovanų gavo būtent šiam renginiui sukurtus „3x3 Vilniaus duonos turnyro“ marškinėlius.

SKM prasidėjusią vasarą Vilniaus jaunimui yra parengusi begalę stovyklų, tarp kurių – 3x3 treniruotės su šios sporto šakos specialistu Karoliu Bakanausku.

„Lietuvos 3x3 rinktinė jau turi olimpinį kelialapį, o tai skatina įvairaus amžiaus vaikus dar labiau dalyvauti 3x3 renginiuose ir lygiuotis į mūsų dabarties žvaigždes“, – kalbėjo turnyro organizatorius K. Brusokas.

Galiausiai ilgametis SKM projektų vadovas ir Vilniaus „Steko“ krepšininkas K. Brusokas pridėjo:

„Savo ir SKM vardu noriu padėkoti visiems renginio partneriams, kurie prisideda prie aktyvaus vaikų judėjimo. Ačiū visiems dalyviams ir žmonėms, kurie prisidėjo prie renginio organizavimo ir įgyvendinimo. Linkiu aktyvios ir sportiškos vasaros – 3x3 krepšinis kiemuose tik prasideda!“

Generalinis turnyro partneris: „Vilniaus duona“.

Pagrindiniai partneriai: „Vilniaus paukštynas“, Action by Apollo Vilnius“, „Hiatus.lt“, UAB „Mačiūnų langai“, „Sportpoint“, FEGDA,


Partneriai: „Pieno žvaigždės“, UAB „Vilandra“, „Snickers Europe“, „Barbora“, ZerroZero.lt, Horizons.lt, prekybos centras CUP, „Kartlandas“, „Ivanas muša gongą“, „SushiSushi“, „Žolynėlis“, „Adventica“.

Už sveikų jaunimo įpročių formavimą ir fantastišką 3x3 turnyro vietą SKM dėkoja Vilniaus miesto savivaldybei.

Pagrindinės 2007 m. įsteigtos SKM veiklos kryptys – profesionalių krepšininkų ugdymas, moksleivių sveikatingumo ir lyderystės edukacija bei prasmingas šeimų laikas kartu.

SKM.lt

Video rekomendacijos: