Raudondvarį drebins šventė: net trys koncertai ir 3×3 olimpinės rinktinės išlydėtuvės

Raudondvarį drebins šventė: net trys koncertai ir 3×3 olimpinės rinktinės išlydėtuvės

LKF nuotr.

Jau kitą savaitę, liepos 19 d. (penktadienį), Raudondvario dvaro kiemą sudrebins išskirtinis renginys – „Raudondvario vakaras“.



Pirmą kartą vyksiančiame renginyje savo koncertus surengs legendinė grupė „Dinamika“, daugybės klausytojų pamėgti „Žemaitukai“ bei kaskart savo kūryba stebinanti dainininkė Inga Jankauskaitė.

Taip pat būtent tądien savo kulminaciją pasieks kelis metus trukęs „Hoptrans kelias į Paryžių“ – į olimpines žaidynes Raudondvaryje pirmąsyk istorijoje bus išlydimi Lietuvos 3×3 krepšinio rinktinės atstovai.

Dainiaus Novicko treniruojama komanda gegužę iškovojo olimpinį kelialapį, o dabar intensyviai ruošiasi svarbiausiam olimpinės vasaros iššūkiui. Jau paskelbta, jog rinktinei Paryžiuje liepos 30 – rugpjūčio 5 dienomis atstovaus Evaldas Džiaugys, Gintautas Matulis, Aurelijus Pukelis bei Šarūnas Vingelis.


Ypatingu šventės, kurią pristato „Twinsbet“, akcentu taps ir išskirtinio pasiekimo fiksavimas – bus siekiama pataikyti kuo daugiau tritaškių per 12 valandų. Pasiekti šį tikslą savo taikliais metimais galės kiekvienas.

Be to, renginio dalyviai galės mėgautis ne tik nesibaigiančia muzika, bet ir maistu ar užkandžiais, kuriais pasirūpins tam skirtose erdvėse įsikūrę kulinarai.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: