„Žalgiris“ toliau didina rėmėjų gretas

„Žalgiris“ toliau didina rėmėjų gretas

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ateinančiam 2024–2025 m. sezonui suvienija jėgas su prieš 13 metų Kaune „gimusia“ internetine siuntų siuntimo platforma „Siųsk pigiau“. Šis bendradarbiavimas sujungia dvi gimtojo miesto organizacijas, pasiryžusias tobulėti, plėsti galimybes ir siekti naujovių.



„Būdami pirmaujančia internetine siuntų siuntimo platforma ir įgyvendindami savo strateginius plėtros planus didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su „Žalgiriu“ – komanda, kuri įkūnija meistriškumą, atsidavimą ir gilias tradicijas, – sakė „Siųsk pigiau“ direktorius Paulius Palinauskas. – „Žalgiris“ – daugiau nei tik Kauno miesto komanda – tai mėgstamiausia Lietuvos krepšinio komanda, atstovaujanti visai mūsų tautai ir įkūnijanti jos dvasią bei aistrą. Tad „Siųsk pigiau“ yra garbė su nauja sudėtimi startuojančią komandą palaikyti jų kelionėje tiek Eurolygoje, tiek Lietuvos čempionate.“

Siuskpigiau.lt garsėja savo patogia platforma, leidžiančia klientams greitai ir patogiai siųsti siuntas į bet kurį pasaulio kraštą. Vos keliais paspaudimais naudotojai gali naudotis įvairiomis kurjerių paslaugomis, užtikrinančiomis veiksmingą siuntų pristatymo poreikių patenkinimą. Įgyvendindama šią partnerystę, „Siųsk pigiau“ džiaugiasi, kad prasidėjus krepšinio sezonui gali išplėsti specialius, specialiai „Žalgirio“ sirgaliams pritaikytus pasiūlymus.

„Vos kelių mygtukų paspaudimu padedame savo klientams itin greitai ir patogiai išsiųsti siuntas ne tik iš Lietuvos į bet kurį pasaulio kampelį ar į Lietuvą, bet ir vieninteliai iš platformų teikiame siuntimo galimybę tarp skirtingų pasaulio valstybių vos per keletą dienų. Naudodami inovatyvias platformos galimybes bei bene plačiausią kurjerių pasirinkimą vienoje vietoje, tikimės padėti ir „Žalgirio“ organizacijai bei jos gerbėjams, kurie atras jiems pritaikytus specialius pasiūlymus startavus krepšinio sezonui“, – pridūrė P.Palinauskas.


Pasak P.Palinausko, įmonės prioritetas yra užtikrinti klientų pasitenkinimą.

„Todėl „Siųsk pigiau“ biuruose, įsikūrusiuose Kaune ir Vilniuje, teikiamos asmeninės konsultacijos muitinės formalumų, tinkamo siuntų pakavimo klausimais, bei padedama pasirinkti labiausiai klientų poreikius ir lūkesčius atitinkančią paslaugą. Mes dedame pastangas, kad kiekvienas klientas jaustųsi vertinamas, gautų rūpimą informaciją bei sprendimus jam patogiausiu būdu – tiek internetu, tiek gyvai.

Nuolat tobuliname ir diegiame naujus platformos funkcionalumus, didiname paslaugų įvairovę, atsižvelgdami į klientų išreiškiamus papildomus poreikius. Turėdami savo sandėlius ne tik Lietuvoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, Didžiojoje Britanijoje bei Lenkijoje, galime pasiūlyti plačius, individualiai pritaikytus logistinius sprendimus pagal kliento poreikius“, – teigė „Siųsk pigiau“ direktorius.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: