Eurolygoje CSKA ir „Žalgirį“ palaikantis R. Šiškauskas svarstytų kvietimą dirbti rinktinėje (VIDEO)

Buvęs Maskvos CSKA (Rusija) žaidėjas Ramūnas Šiškauskas antradienį dalyvavo socialiniame tinkle rengiamoje CSKA klubo laidoje „CSKAbasket Show“. Pokalbis vyko vaizdo konferencijos formatu.



Krepšininko karjerą baigęs R. Šiškauskas pareiškė, kad ir toliau domisi krepšiniu.

„Kai turiu galimybę, visada žiūriu rungtynes. Krepšinis – mano mėgstamiausias žaidimas.

Palaikau CSKA, kuriame turiu daug draugų, taip pat, žinoma, Lietuvos klubą „Žalgirį“. Tačiau ir kitų komandų žaidimą įdomu stebėti. Kaip šauniai rungtyniauja Stambulo „Anadolu Efes“.


Iš jaunų krepšininkų išskirčiau Madrido „Real“ puolėją Gabrielį Decką. Žaidžia labai gerai ir stabiliai“, – pasakojo lietuvis.

Su CSKA Eurolygos čempionu 2008 metais tapęs R. Šiškauskas sakė, jog iš žaidimo Maksvos klube likę tik geriausi prisiminimai.

„Šiame Rusijos klube žaidžiau daug metų (2007-2012), daugelį žmonių pažįstu. Geri santykiai su komandos vadovais - prezidentu Andrejumi Vatutinu, viceprezidente Natalija Furajeva. Visada malonu su jais susitikti. O iš buvusių komandos draugų ryšius palaikau tik su Viktoru Chriapa. Ir mūsų žmonos gerai sutaria, tad susitinkame visuomet, kai tik apsilankome Maskvoje“.

Taip pat R. Šiškauskas sakė pasirengęs priimti pasiūlymą dirbti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje.

„Savo darbą rinktinėje baigiau praėjusiais metais, joje buvau du sezonus. O noras būti rinktinės treneriu priklauso ne nuo manęs. Yra vyriausiasis treneris, jis ir renkasi. Praėjusiais metais juo tapo Darius Maskoliūnas. Jis pasirinko asistentus. Kas bus ateityje – pamatysime. Jei atsiras pasiūlymas, žinoma, kad jį apsvarstysiu“, - kalbėjo buvęs krepšininkas.  









Alfa.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: