V. Čeponis džiaugiasi nauju darbu: „Vairuodamas „Bolt“ gaunu ir arbatpinigių, bet palieka tie, kurie mane pažįsta“

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Facebook“ jau anksčiau pranešė, kad nusprendė išbandyti save naujoje srityje.



Vyriškis nusprendė pabūti pavežėju, o dabar pasidalino pirmais įspūdžiais iš naujojo darbo.

„Jau daugiau nei savaitę dirbu pavežėju „Bolt“ platformoje Vilniuje. Žiauriai patinka. Ne tik turiu galimybę pabendrauti su įdomiais žmonėmis, patirti nuotykių, tačiau ir pastorinti piniginę.

Vieną dieną, kai važinėjau apie aštuonias valandas, užkaliau apie 100 eurų pajamų. Kaip naujokui tikrai neblogai. Kai išmoksiu įvairių „Bolt'isto“ triukų, neabejoju, kad uždirbsiu dar daugiau. Kitomis dienomis vairavau trumpiau. Išmokėjimai vairuotojams atliekami ne kas mėnesį, o kas savaitę.


Daug kas manęs klausė, kaip ten su ta automobilio nuoma pavežėjo darbui. Kaip ir minėjau praėjusiame įraše, interneto svetainėje www.pavezejas.eu galite matyti visas kainas, galima nuomoti automobilį parai ar kelioms, jei norite tiesiog pabandyti, ar ši veikla jums limpa. Nebūtina įsipareigoti mėnesiui.

Praėjusį kartą žadėjau, kad įteiksiu prizą vienam žmogui kuris pasidalins mano postu. Burtai šįkart buvo sėkmingi Linai Venckienei. Sveikinu! Dabar vėl labai prašau pasidalinti šiuo postu. Nugalėtojui (-ai) atiteks mano bučkis, o gal ir dar geresnis prizas.

Vairuodamas neretai gaunu ir arbatpinigių. Jų dažniausiai palieka tie, kurie mane pažįsta. Tiesa, tik maždaug kas penktas žino, kad prie vairo sėdi gražiausias Lietuvos krepšinio komentatorius. Vadinasi, yra kur tobulėti. Gal reikės man nuogam perbėgti krepšinio aikštę ar riebiai nusikeikti per svarbių rungtynių transliaciją. Tada gal pažins bent kas antras.

Jau pirmąją savo darbo dieną gavau krikštą – prie „Bix“ baro jaunuolis, matyt, nepamažinęs nealkoholinio alaus, jau sutemus prigulė ant mano automobilio kapoto. Iš pradžių maniau, kad užmigs ir mano darbo diena tuo baigsis, tačiau greitai nulipo ir šypsodamasis nurūko. Turbūt į naktinę biblioteką.

Patyriau ir daugiau įvairių nuotykių, išgirdau pikantiškų istorijų. Kitame poste apie tai parašysiu plačiau“, - rašo V. Čeponis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: