„Rytas“ baigė sezono abonementų prekybą

Vilniaus „Ryto“ klubas baigė viešą abonementų prekybą ir dėkoja sezono bilietus įsigijusiems fanams už itin svarbią paramą sostinės krepšinio klubui. Laikydamasis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) saugumo reikalavimų artėjančiame klubas nusprendė parduoti tik 1000 abonementų, kad „Jeep“ arenoje būtų užtikrintas saugumo reikalavimų laikymasis.



Norėdamas suteikti galimybę kuo daugiau fanų gyvai stebėti rungtynes „Ryto“ klubas abonementų turėtojams suteiks ir dar vieną naują paslaugą. Abonementų turėtojai žinodami, kad negalės apsilankyti artimiausiose rungtynėse „Jeep“ arenoje, galės parduoti savo vietą kitam aistruoliui. Daugiau apie tai klubas praneš artimiausiu metu.

Sostinės klubas imsis visų reikiamų priemonių dėl fanų saugumo. Sirgaliai arenoje visų rungtynių metu privalės dėvėti apsaugines kaukes. Tarp fanų taip pat bus išlaikomas saugus atstumas.

Vadovaujantis LR Sveikatos apsaugos ministro 2020-08-26 d. sprendimu Nr. V-1922  visi bilietai ir abonementai turi būti su konkrečia vieta. Dėl šio reikalavimo visiems abonementams bus priskirtos vietos „Jeep“ arenoje. Taip pat privalome žiūrovus registruoti  elektroniniu būdu.


Dėl šių dviejų priežasčių prašome Jūsų užpildyti anketą, kurioje taip pat galite nurodyti sutuoktinius, artimuosius giminaičius, įtėvius, įvaikius, globėjus ar rūpintojus, kurie gali sėdėti šalia Jūsų, kad galėtume priskirti vietą šalia. Registraciją būtina atlikti iki 09 06 imtinai. Kitu atveju vietos bus priskirtos atsitiktiniu būdu.

Anketą rasite čia: http://bit.ly/Ryto-rungtyniu-anketa

Šie sirgalių duomenys bus tvarkomi tik COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) profilaktikos ir kontrolės priemonių įgyvendinimo tikslais.





RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: