V. Čeponis: „Lietuvoje nemažai gerų komentatorių, todėl atlaikyti konkurenciją nėra lengva“

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad šį sezoną nekomentuos Eurolygos kovų, tačiau lieka komentuoti LKL rungtynes.



„Sveiki, oranžinio sviedinio garbintojai. Gaunu nemažai laiškų su klausimu, ar komentuosiu Eurolygą per LRT. Tikrai gaunu, nemeluoju - komjaunuolio garbės žodis (šypsosi, - aut.past.) Aš jau toks, kad stengiuosi kiekvienam atsakyti, paskui prasideda diskusijos, o tai atima daug laiko. Tai pasaykysiu čia - NEKOMENTUOSIU.

Žinau, kas komentuos per LRT su Ryčiu Kazlausku, bet negaliu sakyti Pati LRT paskelbs. Žodžiu, eisiu pasikart, o gal nusišaut (šypsosi, - aut.past.). O jei rimčiau, tai dabar Lietuvoje nemažai gerų krepšinio komentatorių, todėl atlaikyti konkurenciją man nėra lengva.

Žinau savo ydas ir trūkumus, stengsiuosi juos ištaisyti. Jei pavyks tai padaryti, ką gali žinot - gal ateity vėl komentuosiu ir Eurolygą. O gal tik garažų čempionatą ar tarpcechines pirmenybes. Gal jau pasiekiau lubas ir tobulėti nebegaliu. Dievas žino. O gal ir velnias (šypsosi, - aut.past.).


Toliau komentuosiu LKL varžybas. Tai man labai patinka. Žaidžia daug solidžių komandų, yra galimybė pakeliauti po Lietuvą, pabendrauti su krepšinio pasaulio žmonėmis.

Taigi gero visiems artėjančio krepšinio sezono! Laikykit sviedinį tvirčiau!“, - atskleidė V. Čeponis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: