G. Žiemelio planai: naujas klubas Vilniuje, keičia „Siemens“ pavadinimą ir sieks pralenkti „Žalgirio“ areną

Aviacijos verslo grupės „Avia Solutions Group“ akcininkas ir valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis baigia Vilniaus „Siemens“ arenos įsigijo procedūras. Sostinės areną nusipirko jo valdoma bendrovė „DG21“.



Jis taip pat socialiniuose tinkluose paskelbė, jog jo įsigyta „Siemens“ areną pakeis vardą.

„Vilnius turi tris žinomiausius pastatus: pilį, didžiausią prekybos centrą bei sporto areną. Vienas iš jų greitai bus pavadintas ASG vardu“, - rašė G. Žiemelis.

ASG yra trumpinys įmonės „Avia Solutions Group“.


Primename, kad anksčiau buvo nuskambėję pranešimai, kad verslininkas planuoja gerokai atnaujinti pačią areną. Verslininko noras - atlikti rekonstrukcijas, po kurių bus ne tik gerokai praplėstas vietų skaičius, tačiau ir pagerinti arenos akustiniai sprendimai. Taip bus siekiama susigrąžinti geriausios arenos Lietuvoje vardą iš kauniečių.

Šiuo metu „Siemens“ arena talpina apie 10 tūkst. žiūrovų.

Taip pat G. Žiemelio ėjimas susijęs ir su ambicijomis Vilniuje valdyti krepšinio komandą.

Tiesa, verslininkas 2019–2020 m. sezoną buvo įvardijamas kaip galimas Vilniaus „Ryto“ pirkėjas. Panašu, kad šis sandoris neįvyks, mat verslinikas sostinėje ruošiasi kurti visiškai naują krepšinio darinį.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, naujas klubas Vilniuje gali atsirasti trejų metų laikotarpyje

2019-aisiais „Top“ žurnalo sudarytame 500 turtingiausių Lietuvos žmonių reitinge G. Žiemelis užėmė trečiąją vietą, o jo turtas buvo įvertintas 630 mln. eurų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: