A. Milaknis apie keistą patirtį Kazanėje, Eurolygos finalo ketvertą ir ateitį po karjeros (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ tinklalaidės #ŽalgirisOnAir 35-ojo epizodo svečiu tapo sirgalių ilgai lauktas žalgirietis Artūras Milaknis.



Kartu su laidos vedėju Kipru Serpausku pašnekovas tradiciškai kalbėjo apie ne tik apie šiuo metu aktualias temas, bet ir nusikėlė į ankstesnius savo karjeros metus, tarp kurių žaidimas Tauragėje, Prienuose ar Rusijoje.

Būtent legionieriaus patirtis Kazanės „Unics“ klube daugkartiniam Lietuvos čempionui atmintyje išliko su ne pačiais geriausiais prisiminimais.

„Ten net nebuvo komandos branduolio, kiekvienas žiūrėjo tik savęs. Vienintelis rūbinę laikyti bandė Kostas Kaimakoglou. Kai čia Kaune organizuojame vakarienę, kartu turime būti visi. Ten būdavo kas sau. Pats norėdamas išmokti rusų kalbą iš pradžių eidavau su vietiniais, o paskui persimečiau į kitą barikadų pusę“, – atmosferą komandoje apibūdino snaiperis.


Iš Kazanės 2016-aisiais A.Milaknis vėl sugrįžo į Kauną, o jau 2017–2018 metų Eurolygos sezone kartu su „Žalgiriu“ pateko į Eurolygos finalo ketvertą Belgrade, kuriame buvo užimta trečia vieta.

„Mums net ir tos rungtynės dėl trečios vietos buvo svarbios, nenorėjome išvažiuoti paskutiniai. Į Belgradą privažiavo labai daug lietuvių, po pergalės mes ėjome jiems paploti ir padėkoti, o organizatoriai pradėjo vyti mus, kad jau užleistume vietą finalo dalyviams. Mes tą trečią vietą šventėme, o Lietuvoje visi tada buvo euforijoje. Mieste žmonės paminėdavo, padėkodavo ir pasveikindavo. Išskirtiniai metai“, – pasakojo A.Milaknis.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje #ŽalgirisOnAir studijoje žalgirietis taip pat užsiminė apie savo ateities planus, atsakinėjo į žiūrovų bei klausytojų klausimus ir dalyvavo tinklalaidės partnerių žaidime.

#ŽalgirisOnAir tinklalaidės vaizdo įrašą rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

#ŽalgirisOnAir tinklalaidėje su A.Milakniu kalbama:

apie „gimtąją“ Tauragę ir kasdienius įpročius (0:20);

apie Martiną Schillerį, pokyčius procese ir taisykles (8:03);
apie pandemiją, tuščias arenas ir pasvarstymus karantino metu (20:46);
apie legionieriaus patirtį Rusijoje, barzdą ir karjeros galimybes (34:04);
apie patekimą į Eurolygos finalo ketvertą, ilgėjančias karjeras ir ateities planus (49:52);
žiūrovų ir klausytojų klausimai (1:04:48);
partneriai klausia (1:19:05).






Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: