„Neptūnas-Akvaservis“ iškovojo trečiąją pergalę paeiliui (Kiti rezultatai)

„Neptūnas-Akvaservis“ iškovojo trečiąją pergalę paeiliui (Kiti rezultatai)

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ (8-13) NKL – VIKINGLOTTO mače namuose rezultatu 89:72 (21:22, 18:10, 18:23, 32:17) nugalėjo „Šilutės“ (13-11) komandą ir pasiekė revanšą už skaudų pralaimėjimą pirmoje tarpusavio dvikovoje.



Tai buvo trečioji paeiliui klaipėdiečių pergalė NKL – VIKINGLOTTO pirmenybėse.

Rungtynes „Neptūnas-Akvaservis“ pradėjo pataikydamas 4 tritaškius iš 6 bandymų, o „Šilutę“ į priekį vedė Ernestas Sederevičius, kuris pelnė 10 taškų ir įpusėjus kėliniui klaipėdiečiai pirmavo 2 taškais (14:12). Kėlinio pabaigą geriau sužaidė „Šilutė“, kuri realizavusi du tritaškius išsiveržė į priekį (22:21).

Antrajame kėlinyje vyko atkakli kova, o pirmaujanti komanda keitėsi šešis kartus. Po to klaipėdiečiai spurtavo 12:0 ir buvo įgiję 11 taškų persvarą, bet „Šilutei“ iki kėlinio pabaigos pavyko kiek sumažinti deficitą (32:39).


Po ilgosios pertraukos klaipėdiečiai tris minutes niekaip negalėjo pelnyti taškų, o tai leido „Šilutei“ išsiveržti į priekį. Iki kėlinio pabaigos likus žaisti dvi minutes „Šilutė“ pirmavo 4 taškais, bet sėkmingą atkarpą sužaidęs Nojus Mineikis sugrąžino „Neptūnui-Akvaservis“ dviejų taškų pranašumą (57:55).

Lemiamą ketvirtį „Neptūnas-Akvaservis“ pradėjo padidindamas savo persvara iki 8 taškų. Vėliau Valdo Vasyliaus ir Lino Lekavičiaus pastangomis „Šilutė“ sumažino skirtumą iki 3 taškų, bet likus žaisti dvi minutes po Mato Vaitkaus tikslaus tritaškio metimo „Neptūnas-Akvaservis“ įgijo 13 taškų pranašumą ir rungtynių likimas tapo aiškus.

„Neptūnas-Akvaservis“: Nojus Mineikis 23 (9 atk. kam.), Adomas Sidarevičius 21 (6 rez. perd.), Dovydas Romančenko 16.

„Šilutė“: Valdas Vasylius 26, Ernestas Sederevičius 24, Linas Lekavičius 8 (8 atk. kam.).

Kiti rezultatai:

Palangos "Kuršiai" 67:80 Marijampolės "Sūduva-Mantinga"

Vilkaviškio "Perlas" 79:73 Šilalės "Lūšis"





NKLyga.lt

Video rekomendacijos: