Į LKF prezidentus kandidatuojantis V. Gedvilas pristatė savo komandą: pavardės visiems girdėtos

Į LKF prezidentus kandidatuojantis V. Gedvilas pristatė savo komandą: pavardės visiems girdėtos

Krepšinio trenerių asociacijos (LKTrA) prezidentas Vydas Gedvilas penktadienį Kaune pristatė savo komandą ir veiklos, jei būtų išrinktas Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentu, strategiją.



V. Gedvilo teigimu, jam tapus prezidentu, LKF generaliniu sekretoriumi dirbtų Mindaugas Balčiūnas, kuris prieš aštuonerius metus pasitraukė iš šių pareigų krepšinio federacijoje.

Už treniravimo programų inovacijas būtų atsakingas Rūtenis Paulauskas, LKF komercijos globalizavimą tvarkytų Petras Tutlys, investavimo programų konsultantu būtų Ilja Laursas, merginų krepšinio plėtra rūpintųsi viena geriausių šalies krepšininkių Gintarė Petronytė, sporto mokslų sklaida priklausytų buvusiam Lietuvos sporto universiteto rektoriui Albertui Skurvydui, o pokarjerine integracija rūpintųsi Valdemaras Chomičius.

V. Gedvilo teigimu, į savo komandą jis kvietė ir buvusius krepšininkus Martyną Pocių ir Rimantą Kaukėną. Pastarasis pareiškė, kad šiuo metu visą dėmesį norėtų skirti savo fondo veiklai.


Priminsime, kad M. Balčiūnas LKF generaliniu sekretoriumi tapo 2007 m. balandį, pakeitęs tuomet atsistatydinusį Saulių Samulevičių. Iš savo posto M. Balčiūnas pasitraukė 2013-ųjų pabaigoje dėl nesutarimų su tuomet vyrų krepšinio rinktinę treniravusiu Jonu Kazlausku.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: