M. Kuzminskas apie sugrįžimą į „Žalgirį“: „Jei vadovai bei treneriai manęs norės - kodėl gi ne?“

M. Kuzminskas apie sugrįžimą į „Žalgirį“: „Jei vadovai bei treneriai manęs norės - kodėl gi ne?“

VTB ir Instagram nuotr.

Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Lietuvos rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas toliau palaiko ryšį su savo sirgaliais socialiniame tinkle „Instagram“. Šįkart jis atsakinėjo į fanų klausimus.



Lietuvis pasidalijo savo įžvalgomis apie galimybę užsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius.

„Nuoširdžiai – nežinau. Puikiai suprantu, kokia yra rinka, situacija pasaulyje ir tuo pačiu racionaliai vertinu savo lygį. Žinau, kad turėjau gerą sezoną, tad būsiu kantrus ir lauksiu geriausio varianto. Kur tas variantas bus - šiuo metu neturiu supratimo. Dabar artimiausios mintys yra tik apie rinktinę

Mano istorija su „Žalgiriu“ yra labai įdomi. Turėjau ten nuostabius tris sezonus, kurie davė didelį impulsą mano karjerai. Buvo daug pakilimų ir duobių, ypatingai įsiminė paskutinis sezonas, kuomet buvo daug pakitimų, nemokamų atlyginimų, viliojimų iš kitų klubų. Ir aš žiauriai džiaugiuosi, kad tuo metu nemečiau kelio dėl takelio.

Vėliau porą kartų buvo kalbų dėl galimo grįžimo, tačiau dėl skirtingų priežasčių išvažiavau žaisti kitur. Dabartiniame karjeros etape puikiai supratau, kaip yra svarbu jaustis reikalingu ir svarbiu žaidėju. Jeigu kada nors „Žalgiris“ mane tokiu matys ir komandos vadovai bei treneriai norės - kodėl gi ne? Jeigu ne – viskas irgi yra puikiai suprantama. Bet kokiu atveju, „Žalgiris“ man yra labai svarbi komanda, kuri visada liks mano širdyje“, - teigė M. Kuzminskas.

M. Kuzminskas atsakė ir kuris „Žalgiro“ žaidėjas šį sezoną labiausiai ji nustebino.



„Gal ne tiek, kiek nustebino, kiek nudžiugino Paulius Jankūnas. Jis po daug traumelių ir kritikos parodė, kad vis dar yra aukščiausio lygio krepšininkas, kuris gali padėti ekipai ne tik rūbinėje. Labai džiugios naujienos visiems, kad Paulius nusprendė dar rungtyniauti“, - kalbėjo M. Kuzminskas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: