Prasidėjo bilietų prekyba į vasario mėnesio rungtynes „Žalgirio“ arenoje

Prasidėjo bilietų prekyba į vasario mėnesio rungtynes „Žalgirio“ arenoje

Zalgiris.lt nuotr.

Vasario mėnesį Kauno „Žalgiris“ kvies komandos gerbėjus dažnai lankytis „Žalgirio“ arenoje – žalgiriečių laukia mažiausiai 5 rungtynės namuose. Į jas jau startavo bilietų prekyba.



Po sausio pabaigoje laukiančios penkių susitikimų svečiuose serijos kauniečiai į „Žalgirio“ areną sugrįš vasario 1 d., kai čia lankysis Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkai, o dvigubą Eurolygos savaitę užbaigs penktadienį, vasario 4 d., įvyksiantis mačas su Kazanės „Unics“ komanda.

Vasario 6 d. „Žalgirio“ ekipos laukia „Betsafe-LKL“ rungtynės su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

Pastarosiomis savaitėmis žalgiriečiai negalėjo žaisti kelerių rungtynių dėl COVID-19 atvejų varžovų stovyklose, o pirmoji Eurolygos perkelta dvikova įvyks vasario 8 d. su Milano „AX Armani Exchange“ krepšininkais. Net ir pasikeitus gruodžio 22-ąją turėjusių įvykti rungtynių datai, krepšinio gerbėjų jau įsigyti bilietai galioja ir juos turintiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikia.


Vasario mėnesio susitikimus „Žalgirio“ arenoje užbaigs dar vienas Eurolygos mūšis – vasario 24 d. įvyksiančios žalgiriečių rungtynės su Madrido „Real“ komanda.

Bilietų prekyba į rungtynes „Žalgirio“ arenoje vykdoma tik internetu, arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., o įmonės ir bendruomenės taip pat yra skatinamos dalyvauti „ŽalGeriausios komandos“ projekte.

Be to, į Eurolygos rungtynes kursuoja „Žalgirio ekspresas“, kuris sirgalius į „Žalgirio“ areną ir atgal veža iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės. Aistruoliai gali įsigyti tiek pavienius autobuso bilietus (kaina nuo 7,50 Eur), tiek rinkinius jau kartu su rungtynių bilietu (kaina nuo 11,50 Eur).

Į rungtynes atvyksiantys savo automobiliais gali pasinaudoti ir „Žalgirio“ arenos stovėjimo aikštelėmis, iš anksto į jas įsigiję parkavimo bilietą. Pagal „ADC parking“ sistemoje užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A.Mickevičiaus tiltą. Parkavimą į artimiausius renginius galima įsigyti „ADC parking“ svetainėje.

Viso renginio metu būtina dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorius, kurie priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną.







Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: