Paskelbtas „PROflame krepšinio vadybininkų rinktinės“ sąrašas (VIDEO)

Paskelbtas „PROflame krepšinio vadybininkų rinktinės“ sąrašas (VIDEO)

Startavo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) kartu su kompanija „PROflame EXPERT“ organizuojamas projektas „PROflame krepšinio vadybininkų rinktinė“. Projektas, kurio tikslas suteikti praktinių gebėjimų sporto vadybos, marketingo, komunikacijos ir renginių organizavimo sričių studentams, o tuo pačiu ir pasitelkti pagalbininkų LKF vykdomoje veikloje, prasidėjo nuo dalyvių atrankos.



„Dalyvio anketą užpildė per 30 norinčiųjų, o į pokalbį pakvietėme 15 pretendentų“, – pasakojo LKF komunikacijos vadovas Mindaugas Gobikas. „Kolegė iš LKF Inovacijų centro parengė išties išsamią anketą, kurios tiek užpildymas jau pareikalavo tam tikrų įgūdžių ir nusiteikimo, tiek ir mums leido kažkiek daugiau suprasti apie jaunuolių požiūrį bei tinkamumą.“

„Anketos kai kurių dalyvių tikrai stipresnės, negu, kad jie pasirodė pokalbyje“, – įspūdžiais iš dalyvių atrankos dalinosi LKF Inovacijų centro direktorė Ugnė Paškevičiūtė. „Galbūt jaudulys daugumai pakišo koją, vis tik pirmą kartą dalyvauja tokioje atrankoje, o dar ir kameros filmuoja. Tačiau neabejoju, kad jaunimas įsivažiuos.“

„PROflame krepšinio vadybininkų rinktinė“ dalyviai visą sezoną stažuosis Lietuvos krepšinio federacijoje. Rudenį geriausiai pasirodžiusiam praktikantui bus pasiūlyta prisijungti prie LKF vykdomos projektinės veiklos.


Stažuotės metu jauniesiems vadybininkams kas mėnesį bus skiriama tam tikra su krepšinio vadyba susijusi užduotis. Padėti ją įgyvendinti ir patarti jauniesiems praktikantams, o galiausiai ir įvertinti atliktą darbą, bus kviečiami atitinkamos srities specialistai. Tokiu būdu, „PROflame krepšinio vadybininkų rinktinė“ dalyviai susipažins su Lietuvos krepšinio federacijos veiklos užkulisiais bei praktiškai išmėgins įvairias su krepšinio vadyba susijusias veiklas.

„Džiaugiamės, galėdami bendradarbiauti su Lietuvos krepšinio federacija, ypatingai tokioje į jaunimą orientuotoje iniciatyvoje“, – pažymėjo kompanijos „PROflame EXPERT“ marketingo vadovė Adelė Kuzminaitė. „Visuomet sakiau, kad jauni žmonės yra mūsų visų ateitis, o į ateitį reikia investuoti. PROflame komanda džiaugiasi galėdama prisidėti prie projekto, kurio metu studentai turi išskirtinę galimybę pasisemti neįkainojamos patirties dirbant su viena didžiausių Lietuvos sporto organizacijų. Suteikdami tokį šansą auginame ryžtingą, kūrybišką ir motyvuotą bendruomenę.”

Projekto eigą sekite specialiame Lietuvos krepšinio federacijos puslapyje ir LKF socialiniuose tinkluose. Kokia yra pirmoji praktikantams skirta užduotis, sužinosite antroje serijoje.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: