Savanoriai krepšinio šimtmečio šventėje: nuo dėžių nešiojimo ryte iki afterparty vakare

Savanoriai krepšinio šimtmečio šventėje: nuo dėžių nešiojimo ryte iki afterparty vakare

LKF nuotr.

Krepšinio šimtmečio renginyje Lietuvos krepšinio federacijos darbuotojams talkino ir projekto „PROflame krepšinio vadybininkų rinktinės“ praktikantai. Balandžio 22 d. nuo ankstyvo ryto Kauno Santakoje virė pasiruošimo darbai, o užduotis gavę darbavosi ir jaunieji vadybininkai. Šventei užsitęsus iki vėlyvo vakaro, „PROflame“ praktikantai buvo vieni paskutiniųjų, palikusių „Krepšinio namus“.



„Krepšinio šimtmečio minėjimo renginys paliko nepamirštamus įspūdžius. Geras jausmas ne tik dalyvauti, bet ir prisidėti prie tokio renginio įgyvendinimo. Pačią renginio dieną, kartu su kolegomis atlikome paskutinius pasiruošimo darbus, ko pasekoje, vėliau buvo galima grožėtis, kokią gražią šventę sukūrė visa Lietuvos krepšinio bendruomenė”, – įspūdžiais dalinosi Gintarė Blėkaitė.

Jai antrino ir Domas Podolinskis, pasidžiaugęs galimybe iš vidaus stebėti istorinio renginio organizavimą ir vykdymą. „Įspūdingas jausmas, kai paprastas studenčiokas yra vienoje salėje kartu su ryškiausiomis Lietuvos krepšinio asmenybėmis. Smagu buvo nuo pat pradžios iki pabaigos – pradedant dėžių nešiojimu į sandėlį ryte, baigiant žiauriai smagiu afterparty su kolegomis vakare.”

Praktikantai taip pat įvertino renginio organizavimą bei savo pačių indėlį, džiaugėsi įgyta patirtimi.


„Dalyvavimas ir buvimas tokiame renginyje suteikia labai daug naudos ir padeda suprasti, iš kokių smulkmenų ir detalių susideda organizacinė renginio dalis bei kokią didelę svarbą tos smulkios detalės gali turėti sėkmingo ir sklandaus renginio eigai”, – pasakojo Povilas Labanauskas.



„Kas liečia pačio renginio organizavimą, aukštas pilotažas, atsižvelgta į pačias smulkiausias detales ir momentus. Kai esi tik svečias, kartais net neatkreipi dėmesio į tuos dalykus, o kai stebi viską iš organizatoriaus perspektyvos, iš tikrųjų supranti, kokio svarbumo kiekviena detalė yra bendrame renginio kontekste”, – Povilui pritarė ir Domas.

Tuo tarpu Tomas Sadauskas ir Tadas Chochlovas norėjo dar daugiau atsakomybių ir veiklos renginio metu, mat jautėsi per menkai išnaudoti. „Iš praktikantų pusės neatrodė taip gerai organizuota, labiau turėjom patys ieškoti, ką veikti ir kur prisidėti, kad nebūtume be vietos”, – pripažino Tadas. „Kas liečia praktikantus, manau, kad galėjom stipriau prisidėti spaudos konferencijos metu, kuri vyko su asociacijų ir federacijų aukščiausiais asmenimis bei užduoti jiems klausimų”, – kolegai pritarė Tomas.


„PROflame krepšinio vadybininkų rinktinė“ projekte dalyvaujantys jaunuoliai yra supažindinami su įvairiomis Lietuvos krepšinio federacijos veiklomis ir įgyvendina skirtingas jiems pavestas užduotis. Rudenį geriausiam projekto dalyviui bus pasiūlyta tęsti darbą Lietuvos krepšinio federacijos projektinėje veikloje.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: