Baldų prekybos profesionalai tapo Lietuvos krepšinio federacijos rėmėjais

Baldų prekybos profesionalai tapo Lietuvos krepšinio federacijos rėmėjais

LKF nuotr.

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) rėmėjų gretas papildė „Gintaro baldai“. Prieš dvidešimt metų Klaipėdoje veiklą pradėjusi įmonė su LKF rėmimo sutartį sudarė prieš pat pirmąsias vyrų rinktinės kontrolines rungtynes.



„Mes mylime Lietuvos krepšinį, domimės juo, patys sportuojame ir norime palinkėti Lietuvos vyrų rinktinei sėkmės. Tai pirmas mūsų žingsnis į bendradarbiavimą, tikimės, kad ateityje žengsim dar stipresnį žingsnį ir būsime tvirti partneriai Lietuvos rinktinei, – kalbėjo UAB „Gintaro baldai“ vadovas Gintaras Dirkstys. – Kadangi „Gintaro baldai“ šiemet švenčia dvidešimties metų jubiliejų, tai norėtume, kad rinktinė mums parvežtų dovanų medalį.“

Spaudos konferencijoje taip pat dalyvavę rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis bei žaidėjai Mindaugas Kuzminskas ir Ignas Brazdeikis išmėgino baldų kokybę ir patogumą.

„Noriu pasidžiaugti, kad „Gintaro baldai“ prisijungė prie mūsų. Žinau, kad Gintaras ir jo kompanija yra dideli krepšinio mylėtojai ir patys žaidžia mėgėjų, veteranų grupėje. Smagu dirbt su tokiais partneriais krepšinio mylėtojais“, – apie naująjį LKF rėmėją atsiliepė Kazys Maksvytis.


UAB „Gintaro baldai” – viena didžiausių baldų tiekėjų Lietuvoje, prekiaujanti minkštais bei korpusiniais baldais. 2002 m. įkurta įmonė nuolat auga ir šiuo metu veiklą vykdo Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

„Gintaro baldų“ asortimente – daugiau nei 11 tūkstančių prekių tiek namams, tiek biurams. Didelis audinių, natūralios odos, odos pakaitalų bei medžio spalvų ir faktūrų pasirinkimas leidžia pritaikyti baldus bet kokiam interjerui. Įmonėje įdiegta vidinė kokybės kontrolės sistema užtikrina galimybę pirkėjams suteikti net 24 mėnesių garantiją.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: