Aiški „Žalgiris-2“ sudėtis, J. Bongai atlikta operacija

Aiški „Žalgiris-2“ sudėtis, J. Bongai atlikta operacija

Zalgiris.lt nuotr.

Pasirengimą Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonui pradėjusioje Kauno „Žalgiris-2“ stovykloje – šūsnis naujienų.



Iš pradžių suformavus „Žalgirio“ jaunimo komandų trenerių štabus, paaiškėjo ir „Žalgirio“ dublerių komandos sudėtis.

Per vasarą joje įvyko nemažai pokyčių – komandą paliko Mantas Rubštavičius, Titas Sargiūnas, Ugnius Jaruševičius, Matas Repšys ir Martynas Tamulevičius.

Tiesa, laisvos vietos komandoje buvo greitai užpildytos – iš „Žalgiris-3“ ekipos laipteliu aukščiau persikėlė Domantas Šarauskas ir Matas Vokietaitis, o su dvigubomis NKL ir RKL licencijomis rungtyniaus Dominykas Grenda, Mantas Laurenčikas ir Aleksas Bieliauskas.


Komandą į priekį šiemet ir vėl ves dvigubas NKL ir LKL licencijas turėsiantys Liutauras Lelevičius bei Motiejus Krivas, pernai antroje pagal pajėgumą šalies lygoje įsitvirtinę Kajus Kublickas, Dominykas ir Dovydas Butkos, Nedas Montvila, Gytis Nemeikša, Emilis Bartninkas ir Joshua Bonga.

Visgi Vokietijos krepšinio talentas J.Bonga nemažą sezono dalį bus priverstas praleisti. Vasaros pradžioje prestižinėje „Basketball Without Borders“ stovykloje dalyvavęs žalgirietis liepą taip pat dalyvavo JAV vykusioje „NBA Academy“ stovykloje ir joje patyrė traumą.

17-mečiui „Žalgirio“ dublerių gynėjui stovyklos metu nuplyšo Achilo sausgyslė. Dėl šios traumos krepšininkui teko gultis ant operacinio stalo. Nors operacija atlikta sėkmingai, mažai tikėtina, kad J.Bonga artėjančiame sezone spės žengti ant parketo.

Beje, keli jaunieji žalgiriečiai pasirengimo sezonui pradžioje papildys ir pagrindinės „Žalgirio“ komandos treniruotes.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: