„Fast Brake“: Moterų lygos rėmėjas iš sankryžos išvažiuoja pirmas

„Fast Brake“: Moterų lygos rėmėjas iš sankryžos išvažiuoja pirmas

LKF nuotr.

Lietuvos moterų krepšinio lygos generalinis rėmėjas Rolandas Malaiška vairuoja ypatingą visureigį. Iš pažiūros Mercedes Benz GLE 63 AMG S neatrodo labai išskirtinai, tačiau po kapotu slepia virš 600 arklio galių, o kai kuriais techniniais parametrais lenkia net specialiai lenktynėms ruoštus automobilius.



„Daug įdomiau, kai tu gali paspausti ir tiesiog aplenkti, – ne išvaizdos, bet rezultato svarbą akcentavo laidos svečias. – Aš visą laiką iš sankryžos pirmas išvažiuoju.“

Nors laidos filmavimo dieną Nemuno žiedo trasa buvo padengta sniegu, atlikdamas važiavimo rungtis R. Malaiška nepabūgo spausti dugno. Įsibėgėjimui nuo 0 iki 100 km/h prireikė kelių bandymų, nes vis neužtekdavo trasos ilgio tam, kad saugiai būtų atlikta užduotis. Tačiau galiausiai pasiektas rezultatas buvo įspūdingas – 4,2 sekundės ir pozicija tarp visų laikų „Fast Brake“ laidos lyderių visureigių klasėje.

Svečias taip pat išmėgino SERES elektromobilį ir jo įsibėgėjimo galimybes. „Pirmą kartą nelabai supratau, nes nėra to burzgimo. Aš manau, kad ateityje mes persėsime į juos, švaresnė aplinka“, – įspūdžiais dalinosi kompanijos „Adma“ vadovas.


Visa tai ir dar daugiau bei laidos vedėjų nuotykius važiuojant Nemuno žiedos trasa su profesionaliu lenktininku pamatysite naujausioje Lietuvos krepšinio federacijos laidoje apie krepšininio pasaulio žmones ir jų automobilius.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: