„Telšių“ ekipoje – išlaikytas branduolys ir du naujokai

„Telšių“ ekipoje – išlaikytas branduolys ir du naujokai

Nuotr. Telšiai / NKL

Tęstinumas „Telšių“ klubo komplektacijoje. Tarpsezoniu tik apie vieną naujoko pasirašymą pranešę telšiškiai šį kartą paskelbė išlaikę beveik visą komandos branduolį ir dar pasipildę dviem naujokais.



„Telšių“ komandoje ir toliau lieka praėjusį sezoną rungtyniavęs 30-metis Rolandas Jakštas, 27-erių Ernestas Bružas, 36-erių Ignas Razutis, 33-ejų Laurynas Kaveckis, 32-ejų Ovidijus Kaminskis, 25-erių Deividas Rasys, 28-erių Vilius Pocius, taip pat 17-mečiai broliai Titas ir Benas Leinartai.

Prie telšiškių jungiasi 18-metis plungiškis Nojus Radžius, pernai rungtyniavęs Regionų krepšinio lygoje, Plungės „Olimpo“ gretose.

Į Telšius atvyksta ir 33-ejų ukrainietis Valerijus Anisimovas. 208 cm ūgio vidurio puolėjas pernai rungtyniavo Kretingos ekipoje, anksčiau taip pat yra vilkėjęs Joniškio, Palangos ir Tauragės klubų marškinėlius.


Artėjančiame sezone prie „Telšių“ ekipos vairo sugrįžta 43-ejų metų Povilas Šakinis, kuriam talkins Audrius Maneikis ir fizinio rengimo treneris Eugenijus Jurgutis.

Šį vakarą „Telšiai“ sužais pirmąsias draugiškas rungtynes prieš Klaipėdos LCC ekipą. Mačas vyks Telšių sporto ir rekreacijos centre.

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: