Daugiau TV transliacijų – naujo „7bet-NKL“ sezono kovas transliuos Delfi TV

Daugiau TV transliacijų – naujo „7bet-NKL“ sezono kovas transliuos Delfi TV

NKL/Dainius Lukšta nuotr.

Naujus krepšinio metus pasitinkančios Nacionalinės krepšinio lygos „7bet-NKL“ sezono kovos bus tiesiogiai transliuojamos per DELFI TV kanalą ir Delfi portale.



2023-2024 m. sezone komandų sirgaliai per televizijos ekranus išvys dar daugiau labiausiai intriguojančių „7bet-NKL“ akistatų.

„Džiugu, kad šiame jubiliejiniame sezone krepšinio žiūrovams esame paruošę dar daugiau televizijos transliacijų, kurių kiekis išauga iki 30-ies, o visos čempionato dvikovos ir vėl bus transliuojamos Delfi portale, – dėstė „7bet-NKL“ vykdantysis direktorius Justas Kalinauskas. – Tikime, jog nuo šio sezono išaugs ne tik transliacijų skaičius, tačiau ir mūsų lygos komandų pajėgumas. Taip pat galime pasidžiaugti ir tuo, jog šis bendradarbiavimas su Delfi leis klubams augti ir komercine prasme.“

„Džiaugiamės bendradarbiavimu su „7bet-NKL“ ir atsiveriančiomis galimybėmis stebėti dar daugiau rungtynių mūsų krepšinio šalyje“, – teigė Delfi video vadovas Arturas Paknys.


Internetinių „7bet-NKL“ akistatų transliacijos startuos jau spalio 5 d. 18 val., o lapkričio 9 d. numatytos pirmosios televizinės rungtynės, kurios bus rodomos ketvirtadieniais 18 val. Delfi TV kanale.  

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: