Vilniaus „Stekas“ keliasi į Ukmergę ir keičia pavadinimą

Vilniaus „Stekas“ keliasi į Ukmergę ir keičia pavadinimą

Nacionalinėje krepšinio lygoje (7bet-NKL) besivaržantis Vilniaus „Stekas“ iš sostinės keliasi į Ukmergę ir keičia pavadinimą – klubas nuo šiol vadinsis Ukmergės „Stekas“.



Jau nuo šio „7bet-NKL“ sezono pradžios „Stekas“ visas namų rungtynes žaidė Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje, nors anksčiau komandos oficiali namų arena buvo Vilniuje esanti NBA krepšinio mokykla.

„Sostinėje susidūrus su dideliu tinkamos infrastruktūros užimtumu ir trūkumu, teko ieškoti alternatyvų, tad naujais klubo namais tapo Ukmergės miestas, – aiškino „Steko“ direktorius Gytis Šukys. – Vasarą dalyvavome eilėje susitikimų su miesto meru Dariumi Varnu, savivaldybės administracija bei Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos vadovybe. Turime bendrą viziją ir požiūrį į krepšinio vystymą bei puoselėjimą, todėl džiaugiamės šia nauja partneryste ir kartu sieksime pergalių.“

Vilniuje 2010 m. įkurta komanda savo kelią pradėjo mėgėjų lygoje, o 2017-2022 m. sezonais kovėsi Regionų krepšinio lygoje (RKL). 2022 m. vilniečiai tapo RKL A diviziono čempionais ir praėjusį sezoną debiutavo „7bet-NKL“ pirmenybėse.


Į Ukmergę persikėlęs klubas su 13 pergalių ir tiek pat pralaimėjimų rikiuojasi aštuntoje vietoje ir antrojo etapo kovas pradės sausio 18 d. išvykoje prieš Vilniaus „Ryto-2“ ekipą.

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: