K. Maksvytis apie J. Valančiūno žaidimą rinktinėje: „Viskas paaiškės iki birželio 17“

K. Maksvytis apie J. Valančiūno žaidimą rinktinėje: „Viskas paaiškės iki birželio 17“

Lietuvos krepšinio rezervinė rinktinė pirmadienį susirinko Druskininkuose, o po savaitės sužais pirmąsias kontrolines rungtynes su Libanu.



Į pirmąją treniruočių stovyklą susirinko 13 žaidėjų.

Primename, kad prieš savaitę K. Maksvytis atskleidė rezervinės rinktinės trenerių štabą. Čia darbuosis ne tik Darius Songaila, bet ir Dainius Šalenga, Mindaugas Noreika, Deividas Rinkevičius.

Tuo metu rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis pasidalijo mintimis.


„Malonu pradėti pirmą etapą po ilgo laukimo. Anksčiau su jaunimo rinktinėmis dažnai tekdavo čia atvažiuoti, o po to neblogai sekdavosi čempionatuose. Tikiuosi, kad šita tradicija tęsis. Malonu turėti tokius jaunus ir ambicingus žaidėjus pirmame etape, bus smagu. Tikiuosi gera pradžia padarys įtaką tolesniam mūsų pasiruošimui bei nueisime iki galo.

Manau, kad 3 ar 4 žaidėjai iš rezervinės rinktinės gali prisijungti prie pagrindinės sudėties. Praėjusią vasarą du žaidėjai išvažiavo į čempionatą. Labai vertiname šitą etapą.

Kol kas naujienų neturime. Pirmame etape yra visi žaidėjai, kuriuos ir kvietėme. Kažkiek mums pamaišė užsitęsęs LKL čempionatas. Be abejo, antrajam etapui tikimės, kad nepamaišys užsitęsę vietiniai čempionatai. Kol kas vyksta pagal planą ir visi žaidėjai bus.

Dėl Valančiūno viskas paaiškės iki birželio 17 dienos“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: