D. Motiejūno ir K. Maksvyčio komentarai prieš rungtynes su Slovėnija (VIDEO)

D. Motiejūno ir K. Maksvyčio komentarai prieš rungtynes su Slovėnija (VIDEO)

Lietuvos vyrų rinktinė ir toliau ruošiasi olimpiniam atrankos turnyrui, o sekmadienį žais pirmąsias draugiškas rungtynes su slovėnais.



Artėjant šiam mačui, savo mintimis pasidalijo rinktinės treneris Kazys Maksvytis ir Donatas Motiejūnas.

„Esame riboti laike, bet padarėme viską, ką planavome. Manau, kad neblogai padirbėjome. Dabar svarbiausia yra turėti sveikus žaidėjus. Bandome po truputį gerinti savo formą. Svarbu, kad laiko dar yra“, - kalbėjo K. Maksvytis.

„Pradžioje jautėsi psichologinis nuovargis, nes čempionatas buvo ilgas, pabaigėme sezoną likus penkioms dienoms iki rinktinės stovyklos pradžios. Pirmos dienos buvo sunkios, bet dabar jau viskas gerai.  Žaisti už rinktinę visada yra didžiulė garbė“, - mintimis dalinosi D. Motiejūnas.






Primename, kad liepos 2-7 d. Puerto Rike vyksiančiame olimpiniame atrankos turnyre Lietuva grupėje susitiks su Meksika ir Dramblio Kaulo Krantu. Patekimo į atkrintamąsias atveju, mūsiškių lauktų Italijos, Puerto Riko arba Bahreino rinktinės.

Iki tol Lietuvos rinktinė sužais dvi draugiškas rungtynes su Slovėnija. Pirmasis mačas vyks Vilniuje birželio 23 d., o atsakomasis – birželio 25 d. Liublianoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: