Rinktinės sirgaliai: „Nėra komandos, o gynyba - tragedija“

Rinktinės sirgaliai: „Nėra komandos, o gynyba - tragedija“

FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinė (2-0) antrajame olimpinės atrankos mače turėjo daug vargo, tačiau galiausiai į turnyro pusfinalį žengia iš A grupės pirmosios vietos.



Kazio Maksvyčio vyrai tik po nuožmaus paskutinių sekundžių trilerio 97:93 (24:18, 23:24, 18:30, 32:21) nukovė Dramblio Kaulo Kranto krepšininkus (0-1).

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Jei taip žaisime, olimpiadą matysime kaip savo ausis“, - rašė Benas.


„Pasakysiu taip: žaidėme atbulomis rankomis, tarsi visai nenorėdami žaisti! Iš visų žaidėjų sklido arogancija: mes El grandai, NBA žvaidždės, viena ranka įveiksim Dramblio Kaulo krantą..... Ir vos vos neprisižaidė!“, - piktinosi Vitalijus.

„Jau dabar tokias šalis vos įveikti sugeba, tai kas toliau bus“, - komentavo Donatas.

„Į kokią Olimpiadą jie žada važiuot ir ką ten veiks jei netyčia papuls? Su dvigubu varymu ir tyčinėm? Gal geriau tegul skirtosi toliau švęsti vestuves, krikštynas ir vardynas. Jokios savigarbos“, - rėžė Virginijus.

„Labai keista, kaip po 2 kontrolinių rungtynių, treneris per interviu teigia, jog komanda pasiruošusi. Ar jūs juokaujat bl?“, - rašė Audrius.

„Siaubas! Ką jie darys žaisdami su italais arba Puerto Riku?“, - piktinosi Rolandas.

„Su pergale! Šaunuoliai vyrai, žaidė iki galo. Būkit ramūs, papulsim mes į tą Paryžių“, - komentavo Vaida.

„Niekada nereikia nuvertinti priešininkų komandos“, - mintimis dalinosi Mantvydas.


„Taip pagalvojau, kad gal geriau Lietuvai nepatekti į olimpiadą. Jei pateks, tai mūsų rinktinė bus triuškinama nuo pirmos dienos. Bus didesnė gėda patekus, negu nepatekus į olimpiadą. Manau, kad kažkas su treneriais negerai. Nesuprantu tokio žaidimo“, - rėžė Vaidas.

„Pasibaigė tie laikai kai kaši nemokėjo žaisti niekas. Dabar nuo dramblio kaulo, ir nuo žiurkes uodegos gali malkų užsikrauti. Dramblio kauliečiai buvo įjunge visas jėgas. Šaunuoliai vyrai, su pergale“, - mintimis dalinosi Donas.

„Jei prieš Dramblio Kaulo Krantą vargstam, tai olimpinės atrankos rezultatas kaip ir aiškus“, - komentavo Irmantas.


„Rinktinės gynyba yra tragedija“, - rašė Tautvis.

„Panašu, kad nelabai šiemet limpa komanda ir taikiklis baisiai nusimušęs. Individualus žaidimas išvis baisus. Galima sakyt, kad čia nėra komandos“, - mintimis dalinosi Benediktas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: