Rinktinės fanai reikalauja pokyčių: „Tragedija. Reikalaujame pokyčių!“

Rinktinės fanai reikalauja pokyčių: „Tragedija. Reikalaujame pokyčių!“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei nepavyko iškovoti kelialapio į Paryžiaus olimpines žaidynes.



Olimpinės atrankos finale Kazio Maksvyčio auklėtiniai 68:79 (19:19, 16:20, 15:23, 18:17) turėjo pripažinti Puerto Riko rinktinės pranašumą ir olimpines viltis atidėti dar ketveriems metams.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Atsistatydinti turi ne tik trenerių štabas, bet ir visa LKF vadovybė“, - rašė Arūnas.


„Švogerizmo rezultatas - kai treneriais imami Makaliūnai, Adomaičiai, tai paskui turim žaist atrankas, kur vėl imami kai kurie švogeriniai žaidėjai. Federacijos vadovybė turi trauktis!“, - piktinosi Mantas.

„Deja, bet Lietuvoje krepšinis mirė. Sunku tai pasakyti, bet tokia tiesa“, - komentavo Algis.

„Kol nebus Jasikevičiaus, nebus ir rezultatų“, - rėžė Žilvinas.

„Kas iš federacijos prisiims atsakomybę? Federacija skiria/atleidžia trenerį. Ar kas atsisakys šiltos vietelės? Abejoju. Praeis mėnesiukas ir vėl viskas bus kaip ankščiau, ane? Karalius nuogas. Visi jau tai mato, nereikia būti ekspertu. Lauk. Užleiskit vietą kitiems“, - mintimis dalinosi Liudas.

„Treneris ant tiek skersą dėjęs, nieko nebando naujo. Turi atsarginių žaidėjų, tai ne bl, net nebando išleist. Laiko tuos kuriem nekrenta žaidimas šiandien...“, - piktinosi Karolis.

„Būna trenerių kurie treniruoja žaidėjus ir juos kelia į aukštesnį lygį, bet būna ir treneriu, kurie tiesiog naudojasi gerais žaidėjais“, - rašė Egidijus.

„Taip ir reikėjo tikėtis, kaip galvojau taip ir buvo, žaidimas buvo tragiškas..“, - piktinosi Evelina.


„Neabejotinai taip ir turėjo nutikti. Treneris LKL lygio, geriausias rinktinės žaidėjas Eurolygos finale žaidė 6 min ir visas jas į minusą. Kai budavo pergalės, tai Šiškauskas, Macijauskas, Jasikevičius būdavo finalų MVP. Deja, bet Lietuvos krepšinis paprašćiausiai nebeturi aukščiausio lygio profesionalų“, - komentavo Vytautas.

„Čia gal reiktų ir federacijai prisiimt dalį atsakomybės,sugalvot žaist draugiškas su tiesioginiais varžovais.... jo... genialu...“, - rėžė Vidas.

„Lietuvos krepšinis - visiškame dugne.. Vejamės Lietuvos futbolą. Reikalingas visiškas išsivalymas ir pradėti nuo galvų: federacijos, trenerių ir vaikų krepšinio pertvarkymo. Mes nebeturime agresijos, nebeturime nusiteikimo, nebeturime kovos lemiamose rungtynėse... Buvome krepšinio šalis, dabar esame stiprūs vidutiniokai krepšinio pasaulyje“, - mintimis dalinosi Mindaugas.


„Tragedija. Reikalaujame pokyčių! Turi trauktis ne tik treneris, bet ir LKF vadovai“, - piktinosi Aurimas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: