Lietuvos rinktinės kapitono M. Kuzminsko reakcija: „Režimas pažeidinėjamas nebuvo“

Lietuvos rinktinės kapitono M. Kuzminsko reakcija: „Režimas pažeidinėjamas nebuvo“

FIBA nuotr.

„Laisvės TV“ įkūrėjas Andrius Tapinas visuomenėje sukėlė naują diskusijų bangą, pasisakęs apie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nesėkmės priežastis olimpiniame atrankos turnyre Puerto Rike.



Liepos 2–7 d. Puerto Riko sostinėje San Chuane vykusiame olimpiniame atrankos turnyre dėl vienintelio bilieto į Paryžių kovojo šešios rinktinės. Kazio Maskvyčio treniruojama komanda sugebėjo nukeliauti iki finalo, kuriame 68:79 pralaimėjo Puerto Riko rinktinei.

Ši nesėkmė lėmė, kad Lietuvos rinktinė jau antrą kartą iš eilės olimpinį krepšinio turnyrą stebės kaip žiūrovė.

„Kai labai patikimas šaltinis papasakojo apie tai, kad kai kurie rinktinės žaidėjai Puerto Rike užbaliavojo tiek, kad keli sportinio režimo besilaikantys žaidėjai buvo pakraupę ir dužo televizoriai, ir ne dvigubame dengime prieš Grigonį buvo problema, buvo sunku patikėti. Bet tai patvirtino ir dar vienas šaltinis iš Puerto Riko“, – rašė A. Tapinas.


Į šiuos pranešimus sureagavo ir rinktinės kapitonas Mindaugas Kuzminskas.

Jis socialiniame tinkle paneigė šiuos gandus.

„Visa situacija labai panaši į kažkokį sugedusį telefoną. Sulaukiau daug jūsų žinučių, tad, kad būtų mažiau interpretacijų, galiu aiškiai pasakyti: prieš nė vienerias rungtynes, jau nekalbant apie svarbiausias, nebuvo pažeidinėjamas režimas ir/ar tai galėjo kaip nors daryti įtaką rungtynių rezultatui“, – teigė Kuzė.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: