D. Maskoliūnas: kiek besipraustum, visi jaučia pralaimėjimo kvapą (VIDEO)



Prieš vasario 24-osios, pirmadienio, rungtynes Vilniuje su čekais Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai yra susikaupę.

Pirmas Europos čempionato atrankos turnyro rungtynes mūsų šalies komanda išvykoje skaudžiai – 65:86 – pralaimėjo belgams.

„Kiek besipraustume, visi jaučia tą kvapą, - kalbėjo rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas. – Ilgai analizavome tas rungtynes ir šiandien (sekmadienį) per treniruotę žaidėjai atrodė gerai."

Priekaištų auklėtiniams treneris turėjo už 32 Blegijoje sužaistas minutes. „Nes ketvirtame kėlinyje belgai nemušė gulinčių ir leido mums atsistoti. Atsiklaupėme ant kelių ir pabaigėme rungtynes", - vaizdžiai aiškino D. Maskoliūnas.



Jo teigimu, žaidžiant su belgais trūko ir ramumo, ir agresyvumo. „Sužaidėme labai blogai. Tos dvi atrankos rungtynės yra proga įvertinti žaidėjus. Negalime taip rungtyniauti. Turime gerbti užrašą ant marškinėlių. Pirmadienį turime pataisyti situaciją",

Kalbėdamas apie pirmadienio varžovę Čekijos rinktinę D. Maskoliūnas pastebėjo, jog ekipos branduolys kartu žaidžia jau senai ir viename klube. „Stebėjau jų rungtynių, kai žaidė Korėjoje besirengdami pasdaulio čempionatui, ir šios savaitės susitikimo su danais, įrašus. Jų sistema tokia pati, deriniai nepasikeitę. Viskas jiems žinoma, o krepšininkai vienas kitą supranta", - tikino mūsų rinktinės strategas.








Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: