Tėvas ir sūnus Masiuliai: „Pastebimai progresuojame" (VIDEO)



„Norime gerai pasirengti rungtynėms su čekais ir gerai jas sužaisti,“ – „EuroBasket 2021“ atrankos susitikimo su čekais išvakarėse sakė Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Dariaus Maskoliūno asistentas Tomas Masiulis.

Lietuviams bus tai jau antros C grupės rungtynes. Pirmas Belgijoje mūsiškiai pralaimėjo 65:86.

„Vaizdas aikštelėje buvo nekoks, - startą Europos pirmenybių atrankos varžybose prisiminė T. Masiulis. – Nežaidėme savo geriausio krepšinio. Ne taip norime žaisti. Tikimės, kad pirmadienį viskas bus kitaip.“

T. Masiulis nesureikšmina fakto, kad rinktinėje žaidžia jo sūnus Gytis. Esame komanda ir turime žaisti kaip komanda“, - sakė asistentas.




Jo sūnus Gytis Masiulis pastebėjo, jog tėvo ir sūnaus duetas pastebimai progresuoja.

Susitikimas Belgijoje, pasak G. Masiulio, parodė daug komandos problemų. „Jų turėjome ir puolime, ir gynyboje, – sakė jis. – Nepataikėme mesdami laisvi. Reikėjo labiau pasistengti kovojant dėl kamuolių. Maskoliūnas pabrėžė, jog atstovaujant Lietuvai taip žaisti negalima.“

Per rungtynes Belgijoje G. Masiulis žaidė beveik 6 minutes ir pelnė 3 taškus. „Nėra prasmės vertinti savo žaidimo, kaip taip prastai pasirodėme“, - sakė jaunasis puolėjas.


Paklaustas, kaip jaučiasi rinktinėje būdamas drauge su tėčiu, Gytis nusišypsojo: „Džiugu, kad tėtis čia yra. Dar prieš porą metų kartu žaidėme Nacionalinėje krepšinio lygoje, o dabar kartu rinktinėje. Progresas yra“.










Alfa.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: