V. Čeponis: „Susimąstyti reikia mūsų treneriams, nes pralaimėti estams - gėda!“

LKF ir Krepsiniozinios.lt nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė penktadienį (liepos 24 d.) žaidė draugiškas kontrolines rungtynes su Estijos nacionaline komanda ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 85:92 (21:24, 23:23, 18:16, 15:14, 8:15) po pratęsimo.



Po mačo nusprendė pasisakyti garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino mintimis.

Kviečiame paskaityti:

„Kraupoka. Kriisa, Valge ir kiti "karštieji" Estijos vyrukai "sugraužė" ir suvalgė Lietuvos rinktinę. Padorių aukštaūgių neturintys estai puolime atkovojo 19 kamuolių!!! Tai rodo, kad šeimininkai laimėti norėjo kur kas labiau. Neabejoju, kad lietuviai žinojo, kad estai svaidys tritaškius, tačiau vien Kriisa įsūdė net 8 tolimus metimus!


Ir komandinė , ir individuali daugelio Lietuvos krepšininkų gynyba buvo kiaura kaip rėtis. Tiksliau, ne gynyba, o jos imitavimas. Dauguma mūsiškių ir puolime atrodė itin varganai.

Taip, mums trūko nemažai svarbių žaidėjų. Taip, lošėme ne iš karvės, bet prapilti estams, kurie irgi buvo ne pačios pajėgiausios sudėties, gėda. Susimąstyti, aišku, reikia ir mūsų treneriams...“, - rašė V. Čeponis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: