D. Maskoliūnas: „Tikiuosi, kad vyrai pirmadienį bus taip pat susikaupę ir nusiteikę“ (VIDEO)

D. Maskoliūnas: „Tikiuosi, kad vyrai pirmadienį bus taip pat susikaupę ir nusiteikę“ (VIDEO)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė vasario 20 d. Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje žaidė 2022 metų Europos čempionato atrankos etapo C grupės penktojo turo rungtynes su Čekijos komanda ir nugalėjo varžovus rezultatu 94:74 (31:15, 18:18, 16:22, 29:19).



Šiame mače puikiai sužaidė Vaidas Kariniauskas, kuris pelnė 15 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Po mačo rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas pavadino įžaidėją profesoriumi bei džiaugėsi jo sugebėjimais.

„Šįvakar padarėme tik vieną žingsnį, dabar reikia ir kito. Esu patenkintas, kaip vyrai kovojo. Trečiajame kėlinyje pasitaikė duobių, bet bendrai esu 80 proc. patenkintas šiomis rungtynėmis.


Kalbant apie Vaidą, teko su juo būti 2016 metais. Jis į rinktinę pateko, nes matėme, kaip jis žaidžia LKL. Jis yra tikras įžaidėjas, kuris nieko nebijo, visada eina šimtu procentų, jam gali nesisekti, bet jis šiandien sužaidė kaip profesorius“, – sakė D. Maskoliūnas.

Treneris išskyrė ir tai, kad jo vadovaujama rinktinė šiame atrankos cikle jau seniai išnaudojo pralaimėjimų limitą.

„Mums dabar reikia laimėti prieš danus. Jeigu būtume čia pralaimėję, būtų prisidėjęs taškų skirtumas. Šiandien nuvylė tik kova po krepšiais, bet kartais taip nutinka, ypatingai, kai visi penki žaidėjai keičiasi ginamaisiais.

Mes jau seniai išnaudojome savo pralaimėtų rungtynių limitus. Į kiekvienas rungtynes einame laimėti. Reikia tikėtis, jog vyrai pirmadienį bus taip pat susikaupę ir nusiteikę“, – pasakojo strategas.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: