D. Maskoliūnas: M. Kalnietis sekmadienį pasijungs prie komandos treniruočių (VIDEO)

D. Maskoliūnas: M. Kalnietis sekmadienį pasijungs prie komandos treniruočių (VIDEO)

Ž. Vingelis / LKF nuotr.

Lietuvos vyrų rinktinė užtikrinta pergale pradėjo pasiruošimą olimpiniam krepšinio atrankos turnyrui. Jono Valančiūno vedama nacionalinė komanda Kaune 95:62 (28:20, 22:21, 23:9, 22:9) neturėjo didelių problemų su Dominikos Respublika.



Po mačo rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas po draugiškų rungtynių įvertino pirmą testą ir džiaugėsi ilgamete nacionalinės komandos tradicija tampančiu bruožu.

„Sunku kažką daug komentuoti. Turėjome tik dvi treniruotes, bet visada sakau, kad rungtynės yra geriau nei treniruotė, daugiau dalykų pasimato. Šiandien pamatėme tikrai nemažai, buvo ir pozityvo, ir daug broko, negatyvo, bet tai suprantama ir normalu.

Pagrindinis pozityvas – visi žaidėjai yra čia. Jie yra sveiki. Jie neturėjo daug atostogų, tada neturėjo laiko išeiti iš formos.


Turime dar pora kontrolinių rungtynių, stengsimės, kad tas vaizdas ant parketo būtų dar geresnis.

Matome ir kaip mūsų varžovai žaidžia. Tad Domas ir Jonas kartu tikrai nežais. Su jais gali būti ir per siaura baudos aikštelė, gal net palengvintume varžovams darbą. O vienas prieš vieną prieš juos neįsivaizduoju, kas galėtų atstovėti.

Kalbant dėl Kalniečio, tai Mantas dirba individualiai ir prižiūrimas mūsų medikų. Kiek teko kalbėtis, sekmadienį manau jis pasijungs prie komandos treniruočių“, - teigė D. Maskoliūnas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: