D. Maskoliūnas apie klaidas: „Turime išsiaiškinti, kur tos priežastys“ (VIDEO)

D. Maskoliūnas apie klaidas: „Turime išsiaiškinti, kur tos priežastys“ (VIDEO)

Lietuvos rinktinė sužaidė paskutiniąsias kontrolines rungtynes prieš kitą savaitę Kaune prasidėsiančią olimpinę atranką.



Dariaus Maskoliūno auklėtiniai 95:69 (25:22, 20:13, 28:17, 22:17) sutriuškino Dominikos Respublikos komandą.

Po mačo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas teigė, kad į akis stipriai krito klaidos ir neužtikrintumas.

„Buvo tikrai neblogų momentų, tiek puolime, tiek gynyboje, bet kaip jau pastebėjote ir kaip mes patys matome, ar tai dėl susijaudinimo, ar dėl koncentracijos trūkumo pradžioje pridarome klaidų, o vėliau įtampa kažkiek atslūgsta, o žaidimas išsilygina, mes pradedame daryti tą, ką mes norime. Turime išsiaiškinti, kur tos priežastys. Faktas, kad klaidos pasitaikys, bet jos negali būti dvi puolime ir trys gynyboje. Privalome tai panaikinti.


Šįkart Domantas Sabonis nežaidė, nes mače su Rusija gavo mikro traumą, o kitą dieną sunkiai vaikščiojo. Šiandien jis jau geriau jautėsi, iš bėdos būtų galima buvę jį statyti, bet norėjome pabandyti tiek Gytį Masiulį, tiek Regimantą Miniotą.

Dėl Mariaus klausimų neturime, o norėjosi daugiau Roką Giedraitį ir Tomą Dimšą pamatyti žaidžiant antroje pozicijoje. Jis yra labai geras snaiperis, todėl buvo keistoka, kad imasi mažai iniciatyvos ir mažai metimų atlieka. Vėliau pasišnekėjome su juo ir vaizdas pasitaisė. Jei varžovų gynyba leidžia jam mesti, jis turi tai daryti

O dėl Manto Kalniečio tikiuosi, kad su kiekvienu maču ir treniruote jis atrodys geriau ir geriau.

Šiuo metu dar nėra aiškus galutinis dvyliktukas. Dar galutinio sprendimo tikrai neturime, bet nebedaug liko, pakentėkite“, – pasakojo D. Maskoliūnas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: