Slovėnijos rinktinė: „Favoritai yra lietuviai, nes jie turės sirgalių užnugarį“

Slovėnijos rinktinė: „Favoritai yra lietuviai, nes jie turės sirgalių užnugarį“

KZS nuotr.

Pirmadienį Slovėnijos rinktinė Kaune surengė spaudos konferencija, kurioje pareiškė, kad Lietuvos rinktinė yra favoritė triumfuoti šiame atrankos į Tokijo olimpinių žaidynių turnyre.



„Turime vieną tikslą ir tai yra Tokijo olimpines žaidynes. Darysime viską, kad ten nuvažiuotume. Žinome, kad laukia sunkus turnyras. Favoritai yra lietuviai, nes jie turės sirgalių užnugarį. Mes, žinoma, darysime viską, kad nugalėtume tiek juos, tiek ir kitas komandas.

Luka Dončičius šiuo metu yra TOP 3 žaidėjas pasaulyje. Žaisdami su juo labiau savimi pasitiki visi. Luka turi daugybę energijos, su juo smagu žaisti. Rungtyniauti su Luka yra malonumas ir didelė garbė“, - teigė E. Muričius.

E. Muričiui pritarė ir Slovėnijos rinktinės vyriausiasis treneris Aleksandras Sekuličius.


„Esu laimingas, kad esame čia ir galėsime kovoti dėl kelialapio. Visos turnyre dalyvausiančios komandos nori užimti vietą ir iškovoti vienintelį kelialapį. Laukia sunkus turnyras.

Kalbant apie Lietuvą, jie yra šio turnyro šeimininkai ir žais su triukšmingais sirgaliais. Jie tikrai gali būti favoritais. Bet reikia prisiminti, kad prieš tai, kol mes galbūt juos sutiksime, dar reikės nemažai padirbėti. Kai jau ateis laikas žaisti su lietuviais, tada nuspręsime, ar Edo Muričius buvo teisus. Dabar noriu atiduoti pagarbą visiems varžovams, o tada jau spręsime, kas yra favoritas“, - pasaojo A. Sekuličius.

Slovėnijos rinktinės sudėtis: Luka Dončičius, Vlatko Čančaras, Mike'as Tobey, Klemenas Prepeličius, Zoranas Dragičius, Jaka Blažičius, Žiga Dimecas, Edo Muričius, Aleksejus Nikoličius, Luka Rupnikas, Jakobas Čebašekas ir Gregoras Hrovatas.

Primename, kad Kaune dėl vienintelio bilieto į olimpines žaidynes kovosianti Slovėnijos rinktinė žais B grupėje kartu su Angola ir Lenkija. Lietuva žais A grupėje kartu su Pietų Korėja ir Venesuela.

Olimpinis atrankos turnyras Kaune vyks birželio 29-liepos 4 dienomis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: