L. Dončičius: „Mačiulis buvo geras komandos draugas“

L. Dončičius: „Mačiulis buvo geras komandos draugas“

Slovėnijos rinktinė pergalingai pradėjo atranką į Tokijo olimpines žaidynes. Jie Kaune 118:68 (33:9, 31:21, 26:14, 28:24) suttriuškino Angolos krepšininkus.



Luka Dončičius mačą pradėjo starto penkete ir per 17 minučių surinko 13 taškų, atkovojo 6 ir perėmė 5 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus bei surinko 26 naudingumo balus.

Po mačo NBA žvaigždė džiaugėsi tiek rezultatu, tiek rinktinės žaidimu.

„Puikiai pradėjome atranką. Žinojome, kad Angolos krepšininkai bus agresyvūs, tačiau mes tinkamai nusiteikėme rungtynėms. Visada malonu sugrįžti. Atstovauti Slovėnijai yra didelė garbė ir malonumas.


Mes gerbiame Angolos rinktinę ir negalėjome atsipalaiduoti, turėjome dirbti visas 40 minučių, jie mus spaudė. Gerai padirbėjome, bet atsipalaiduoti negalėjome.

Nemanau, kad NBA teisėjai man yra geresni. Mes, žaidėjai, turime būti kantrūs su teisėjais. Jie atlieka labai sunkų darbą“, – kalbėjo L. Dončičius.

Slovėnas tikisi tribūnose dar pamatyti Joną Mačiulį. Abu krepšininkai 2015-2018 metais rungtyniavo Madrido „Real“ klube.

„Jis bandė ateiti į viešbutį pasikalbėti, tačiau tai yra „burbulas“ ir jis negalėjo to įgyvendinti. Vis dėlto turbūt dar pamatysiu Joną tribūnose. Mačiulis buvo geras komandos draugas“, – teigė L. Dončičius.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: