D. Maskoliūnas: „Pamažu ateina žymiai geresnė kokybė“ (VIDEO)

D. Maskoliūnas: „Pamažu ateina žymiai geresnė kokybė“ (VIDEO)

Lietuvos rinktinė į olimpinės atrankos pusfinalį žengė tiesiausiu keliu.



Lietuviai ketvirtadienį 96:57 (28:16, 21:18, 27:9, 20:14) sutriuškino Pietų Korėją ir užsitikrino pirmą vietą atrankos grupėje.

Pusfinalyje, kuris vyks šeštadienį (liepos 3 d.), Dariaus Maskoliūno auklėtiniai susitiks su Lenkija, savo grupėje užėmusia antrąją vietą. Kitame pusfinalyje varžysis Slovėnijos ir Venesuelos ekipos.

Po mačo rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas apžvelgė rungtynes.


„Prieš mačą buvome išsikėlę tikslus ir galima sakyti visus juos pasiekėme. Momentais labai solidžiai ginamės. Šiandien turėjome planą, kur rizikuoti, ir didžiąją dalį jo išpildėme. Šios rungtynės gal davė daugiau drąsos žaidėjams, kurie neįsibėgėjo pirmosiose rungtynėse. Žinome, kas mūsų laukia ateityje ir dabar su geru jausmu reikia keliauti tolyn.

Lenkija yra gera komanda, gerai treniruojama. Žinau nemažai rinktinės krepšininkų, nes dirbau Lenkijoje. Jie žaidžia gerai ir demonstruoja disciplinuotą krepšinį. Aišku, žinome kelias vietas, kur lenkai gali būti pažeidžiami.

Jaučiu sentimentus lenkams, bet mače to tikrai nebus. Myliu Lenkiją, praleidau ten daug metų. Man tai yra praktiškai antri namai, tačiau nieko panašaus nebus rungtynėse

Neišskiriant vien Roko, manau, kad ir jums buvo momentų, kur galėjote mėgautis. Nesvarbu, koks priešininkas, man patiko, kad momentais mes patys jau judame panašiai, kaip reikėtų. Pamažu ateina žymiai geresnė kokybė“, – teigė specialistas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: