T. Pačėsas palaiko V. Gedvilą: „Butautas ir Javtokas yra dabartinės struktūros ir valdžios tęsinys“

T. Pačėsas palaiko V. Gedvilą: „Butautas ir Javtokas yra dabartinės struktūros ir valdžios tęsinys“

Jau rudenį Lietuvoje įvyks LKF preizdento rinkimai, kuriose dalyvaus trys kandidatai. Tai - Vydas Gevilas, Robertas Javtokas bei Ramūnas Butautas.



Cbet portalui pasisakyti apie tai, kas laukia Lietuvos krepšinio rinktinės bei Lietuvos krepšinio federacijos, nusprendė Tomas Pačėsas ir Edas Nickus.

„Mano nuomone, geriausias kandidatas yra (Vydas) Gedvilas, nes jis yra vienos organizacijų – trenerių asociacijos, įeinančių į federacijos ir VK struktūrą, vadovas. Ši asociacija yra visos federacijos pagrindas.

Nereikia žiūrėti į tai, kuris vardas yra garsenis, nes dabar turime patį garsiausią žmogų federacijoje, bet dauguma, švelniai tariant, nėra patenkinti nei rezultatais, nei darbu. Kiti du kandidatai – tiek (Ramūnas) Butautas, tiek (Robertas) Javtokas, mano nuomone, yra dabartinės struktūros ir valdžios tęsinys“, – komentavo žodžio kišenėje niekada neieškantis Tomas Pačėsas.

„Kazys subrendo, įgavo patirties, jau nekalbant apie profesinius įgūdžius. Jo komunikacija su žaidėjais visada buvo labai gera ir kaip matome Olimpinėse žaidynėse, kad tie treneriai, kurie valdo situaciją, kur gera komunikacija, pasiekia pergales“, – veikiausiai, apie naująjį rinktinės vedlį kalbėjo treneris Edas Nickus.







Sportas.info

Video rekomendacijos: