K. Maksvytis: „Laimėjome, padarysime išvadas ir eisime toliau“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Laimėjome, padarysime išvadas ir eisime toliau“ (VIDEO)

Pasaulio čempionato atrankai bei Europos čempionatui besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pergalingai pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Klaipėdos sirgalių akivaizdoje 84:70 (21:12, 20:14, 28:19, 15:25) patiesė svečius iš Estijos, taip pat besirengiančius vasaros pabaigoje bei rudens pradžioje laukiantiems iššūkiams.

Po mačo Lietuvos rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis teigė, kad žaidimo lygis buvo geras.

„Iškovojome pergalę pirmose rungtynėse. Tai parodo mūsų pasirengimo lygį. Manau, kad žaidėme neblogai tris kėlinius, laimėjome. Ketvirtajame kėlinyje šiek tiek paleidome iniciatyvą.


Bet įvyko pilna rotacija, visi krepšininkai gavo beveik po lygiai pažaisti. Kaip sakoma, ir vilkas sotus, ir avis sveika. Laimėjome, padarysime išvadas, ką taisyti tikrai yra. Eisime toliau.

Reikėtų pagerinti ir kamuolio spaudimą per visą aikštelę, yra ką taisyti, bet gerų dalykų buvo daugiau nei blogų šiandien.

Kitame mače tikrai jau bus Ignas Brazdeikis. Dar pažiūrėsime mūsų aukštaūgių būklę, kaip jie žaidžia su kontaktu, 5 prieš 5. Žinau vieną, kad minimalūs pokyčiai bus“, – kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: