K. Maksvytis: „Pirmi atsisveikinimai su žaidėjais – rytoj“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Pirmi atsisveikinimai su žaidėjais – rytoj“ (VIDEO)

Svarbiausių savo žaidėjų sulaukusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė iškovojo trečiąją pergalę paeiliui kontrolinių rungtynių cikle.



Jonu Valančiūnu ir Domantu Saboniu pasipildžiusi Kazio Maksvyčio kariauna Kaune 76:61 (28:13, 15:16, 20:13, 13:19) užtikrintai įveikė be Lauri Markkaneno ir Sasu Salino žaidusią Suomijos rinktinę ir pasirengime išlieka nepralaimėjusi.

Po rungtynių rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis pripažino, kad turi priekaištų auklėtiniams tam tikrose situacijose.

„Iškovojome pergalę, energijos treniruotėse parodėme daugiau nei rungtynėse. Gal kažkiek nukentėjo kokybė, nes įsivedėme naujus žmones ir derinius. Didžiausią persvarą susikūrėme tada, kai žaidė starto penketas. Teko kitaip išsidėstyti aikštėje, dažniau siųsti kamuolį po krepšiu, buvo mažiau įkirtimų.


Mačo gale šiek tiek atsipalaidavome, bet bendrai esu patenkintas, nes gerai turėjome gerą rekciją, šios rungtynės mums išeis į naudą.

Kažkiek sutrumpinsime sąrašą po antrojo mačo su Suomija, tad pirmi atsisveikinimai – rytoj. Treniruotėse norime turėti bent 14-15 žaidėjų.

Manau, kad tiek Mindaugas Kuzminskas, tiek mes kiek perdegėme. Jis bandė grįžti keliomis dienomis anksčiau nei buvo rekomenduota ir vėl pajuto skausmus kojoje.  Jo noras didelis, bet kol kas Mindaugas negali. Tikiuosi, kad greitai išsikapstys“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: