K. Maksvytis: „Bendras vaizdas džiugina“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Bendras vaizdas džiugina“ (VIDEO)

Svarbiausioms metų kovoms besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė kontrolinių rungtynių cikle išlaikė pasaulio čempionų iššūkį ir toliau žygiuoja be pralaimėjimų.



Nė akimirkos varžovams pirmauti neleidę Kazio Maksvyčio vyrai Gran Kanarijoje 82:77 (19:13, 23:23, 22:21, 18:20) po atkaklios kovos įveikė Ispanijos nacionalinę ekipą, su kuria darkart susitiks po dviejų dienų Lietuvoje.

Po mačo rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis

„Pergalė prieš Ispaniją visada yra gerai. Laimėjome, taisytinų dalykų yra. Vienas iš blogesnių dalykų, kas šiandien buvo, yra puolime atkovoti kamuoliai. Leidome daug antrųjų šansų, nors atrodo, kad turėjome aukštesnę sudėtį. Kažkiek vienu metu praradome iniciatyva, ją praradome savo blogo puolimo dėka. Tada kelis kartus ispanai užbėgo į greitą puolimą.


Iš gerų dalykų – turėjome tą patį greitą puolimą, turėjome tik vieną blogą bangą. Gerai sustabdėme jų tritaškius metimus, akcentavome užtvaras be kamuolio. Šiek tiek dar reikėtų pridėti gynybos du prieš du, ispanai tai atakavo ir vienu metu turėjome problemų. Taistytinų dalykų yra, bet bendras vaizdas džiugina, komanda deda žingsnius į priekį ir kitose rungtynėse būsime dar geresni“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: