Rinktinės fanai po pergalės: „Sabonis buvo geriausias šio mačo įžaidėjas!“

Rinktinės fanai po pergalės: „Sabonis buvo geriausias šio mačo įžaidėjas!“

LKF nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pergalingai užbaigė kontrolinių rungtynių ciklą prieš svarbiausias vasaros ir rudens kovas.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Vilniuje 94:68 (25:19, 23:22, 22:17, 24:8) sutriuškino Nyderlandų rinktinę ir pasiruošimo cikle išliko nepralaimėję – laimėjo visus 7 žaistus susitikimus.

Po šios pergalės rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Sveikintina rinktinė! pakankamai stiprus trenerių štabas, neabejotinai Maskvyčiui - Kemzūra ir Žibėnas tikrai gerai padeda, turim stiprią priekinę liniją. Brazdeikis primena Martyną Pocių savo atsidavimu krepšiniui, gynėjų grandis susistiguos iki čiampionato“, - rašė Ignas.


„Šaunuoliai sėkmės ir toliau taip žaisti“, - džiaugėsi Irena.

„Šiai dienai Žemaitis rinktinėje labiau reikalingas, nei Dimša. Šlapia vieta iš Dimšos pasiruošime“, - komentavo Dovydas.

„Dimša šiai rinktinei kolkas nedavė nieko, Žemaitis gali tam tikru lygiu įžaidinėti, pats kūnas nėra silpnas“, - savo mintis išdėstė Henrikas.

„Metodiškai gavosi gera pamoka kaip gintis prieš tritaškius. Kuzia atrodo gali žaisti ir tai gera žinia. Jei žiūrint dėl pasirinkimo tai Žemaitį veštis vietoje Dimšos logiškiau ir saugiau“, - rašė Linas.

„Gerai, kad Kuzminskas nors kažkiek pajautė ritmą“, - džiaugėsi Tomas.

„Pavykęs Kuzminsko sugrįžimas, Brazdeikis ir Valančiūnas puikiai pasirodė. Šaunuoliai. Su pergale Lietuva!“, - komentavo Arnoldas.

„Taroliui ir Dimšai būtina jau dabar sakyt viso gero, kiek galima trintis su nuliniais žaidėjais kai jau reikia duot žaidybinio laiko pagrindiniam sastatui, jog pajaustų tarpusavį žaidimą“, - rėžė Augustas.


„Kuzminskas nežaidė pusė metų, bet atrodo žymiai geriau nei Dimša, Žukauskas ar Žemaitis“, - savo mintis išdėstė Saulius.

„Panašu, kad tas langų penketas labiau norėjo lošt nei pagrindiniai“, - mintimis dalinosi Vilius.

„Dimša tai tragedija, o jį dar visą kitą sezoną teks matyti Kaune...“, - komentavo Gvidas.


„Sabonis buvo geriausias šio mačo įžaidėjas!“, - rėžė Šarūnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: