K. Kemzūra: „Fanai nenusuko nugaros, kas būtų suprantama po rungtynių su prancūzais“

K. Kemzūra: „Fanai nenusuko nugaros, kas būtų suprantama po rungtynių su prancūzais“

FIBA nuotr.

Pasaulio čempionato atrankos lange Lietuvos rinktinė svečiuose 65:56 (19:15, 18:15, 12:14, 16:12) įveikė Juodkalnijos rinktinę ir užsitikrino vietą 2023-iųjų pasaulio čempionate.

Po mačo rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra pabrėžė, kad komanda tinkamai sureagavo į pralaimėjimą prieš prancūzus.



„Noriu pasveikinti savo žaidėjus su pergale. Šįkart į aikštę žengėme, kaip žinote, po itin skaudaus pralaimėjimo. Nežaidėme taip, kaip planavome, buvome nelaimingi dėl savo pasirodymo ir pastangų. Man patiko žaidėjų reakcija. Ji buvo gera ir teisinga. Atmosfera buvo puiki, iš asmeninės patirties žinau, kad čia sirgaliai yra garsūs.

Pirmoje rungtynių dalyje mūsų žaidimo planas gynyboje veikė puikiai. Trečiajame kėlinyje pradėjome strigti, bet galiausiai pavyko prasilaužti. Šįvakar praradome tik 11 kamuolių. Sėkmingai kovojome po lenta, tai svarbu.

Noriu pasinaudoti proga ir padėkoti mūsų sirgaliams, kurie atvyko čia. Jie nenusuko nugaros, kas būtų suprantama po rungtynių su prancūzais“, – kalbėjo K. Kemzūra.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: