K. Kemzūra: „Po sunkios pradžios pakeitėme energiją ir pradėjome kontroliuoti rungtynes“

K. Kemzūra: „Po sunkios pradžios pakeitėme energiją ir pradėjome kontroliuoti rungtynes“

Pasaulio taurės turnyro K grupės rungtynėse ketvirtadienį Lietuvos rinktinė (9/2) Klaipėdoje 89:64 (14:16, 26:15, 23:14, 26:19) nugalėjo Vengrijos (5/6) krepšininkus.



Po šio mačo Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra pabrėžė, kad komanda strigo tik rungtynių pradžioje.

„Esame labai laimingi. Pergalė visada yra gerai, ypač prieš savo žiūrovus. Vyrukai padarė puikų darbą. Šiek tiek strigome pradžioje. Žinojome, kad vengrams šios rungtynės yra svarbesnės nei mums, bet mes buvome susikoncentravę. Varžovai pradėjo rungtynes kietai, išstūmė mus iš patogių situacijų, negalėjome susikurti gerų progų bei pramesdavome jas susikūrę.

Taip pat strigome ties atšokusiais kamuoliais gynyboje, jie mus baudė. Po sunkios pradžios pakeitėme energiją, spurtavome ir pradėjome kontroliuoti rungtynes. Manau, kad nusipelnėme pergalės.


Dėl Mato Buzelio, tai nekalbėjome su Kaziu Maksvyčiu, nes jo dienotvarkė dabar tokia įtempta. Bet visi laukiame atvažiuojančio Mato. Žiūrėsime, kaip čia gausis. Bet tikrai nekalbėjome. Jo nusiteikimas džiugina, tiesiog reikia paimti ir daryti bei tada visi matysime“, - kalbėjo K. Kemzūra.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: